عرض المشاركات من أكتوبر, 2011

H A T E R S !

Assalamualaikum wbt... Aku BENCI dia................ ! But......... Terima kasih Allah kerana …

Sebelum kita......

Assalamualaikum wbt... "Hai manusia, bertaqwalah kepada Tuhanmu yang telah menciptakan kamu d…

Tahniah Shaizhar & Nazuha.

Assalamualaikum wbt... Alhamdulilah syukur kepada Allah akhirnya Shaizhar & Nazuha (Geng KAM…

Perencah Lada Hitam Maggi.

Assalamualaikum wbt... Sekali lagi untuk menu segera, Lin menggunakan khidmat dari 'mr.maggi…

Spontaneous Thursday #10: Rambut

Assalamualaikum wbt... Saya sudah berambut pendek ! ... sekian terima kasih... Apa itu Spontan…

Deepavali a.k.a Diwali

Assalamualaikum wbt... Kaum India sibuk beraya, kaum Melayu sibuk balik kampung, kaum Cina sibuk k…

Sambal 'getuk atau 'toktok'

Assalamualaikum wbt... Harini masak biasa2 aje, ikan masak kicap + kangkung goreng belacan + telur…

Blog & Twitter & FaceBook.

Assalamualaikum wbt.. Sudah lama aku tak membebel dengan tulisan aku ni kan, asyik2 kongsi dan sha…

'Roti Manis'

Assalamualaikum wbt... 'Roti roti sapa mau roti, roti manis ada, roti kosong ada, roti chicken…

Perencah Asam Pedas Maggi

Assalamualaikum wbt... Kowang pernah cuba perencah2 brand Maggi? Ye ada macam2 tau, rencah rendang…

Where are You..?

Assalamualaikum wbt... Tiada apa nak di kata, tiada apa nak di perkatakan..so fikir, renung dan be…

Selamat berhujung minggu.

Assalamualaikum wbt... Sabtu + Ahad hari yang di tunggu2 kalau bagi yang bekerja, tapi bagi aku, e…

Jemput makan semua...

Assalamualaikum wbt... Haaa asyik2 update online status kat facebook je kan, apakata kita update d…

Spontaneous Thursday #9: UNfriend

Assalamualaikum wbt... Ada aku kesah!!!  Bila dapat tau 'DIA' UNfriend aku di FB ...!!!!…

تحميل المزيد من المشاركات
لم يتم العثور على أي نتائج