عرض المشاركات من يونيو, 2009

Pretty Woman Perfume Car...

Salam semua... Pg td awal2 lg Lin dh kuar gi Jln Kebun Teh agen servis kete Lin tu, dh sampai ma…

3hr Cuti Yg 'Berisi'..he3x

Salam semua... Hahahaha..Ye mmg 'berisi', tp hubby yg funing mabuk, loya2 dok layan karena…

Cak!! Lin ada le ni..hahahaha

Salam semua... Oh! Cuti 3hr ni penuh bz dan mmg x lekat kt uma...hahahaha Keluar masuk panggung &…

Michael Jackson Dead at 50

Salam semua... Shock pg ni mendengar berita Michal Jackson Raja Pop Dunia meninggal dunia...Takzia…

Ikan Masin Terubuk...Yum3x

Salam semua... Sila makan semua...hehehe, smlm hubby sampai dr Bintulu, so klu dh gi Sarawak tu, a…

Hampeh Menunggu Kau!!!!

Salam semua... Aduhhh macam menunggu buah durian gugur je tau, hrni ntah kenapa dok sakan pg td YM …

Award SekaliGuss.....hehehehe

Salam semua... Sori sori ye, mmg dh lewat dan terlmbat sngat2 dh nk masukkn en3 award ni, dh mcm p…

Budak Hilang!!! Sebarkan..

Salam semua.... Pg ni Lin sekadar ingin menyebarkan berita kehilangan 2org kanak2 ni, Lin copy pas…

Menyambut Rejab...

Salam semua... Insyaallah…. Pada 24 Jun 2009 ( Rabu ) kita akan memasuki bulan Rejab. Bulan…

Mana Ayah???

Salam semua... Jangan tkr contrast color PC anda, ini bkn kesilapan teknikal, ntah le kenapa gam…

Dan Sebenarnya.....

Salam semua... 20hb Jun, pg kul 10am Lin ke K.L ada urusan, terus menuju ke rumah Retna dan seles…

Hepi Father's Day..

Salam semua... 'Hepi Father's Day' to my hubby coz memberi sepenuh kasih sayang, dn b…

Hepi Bufday Retna...

Salam semua..... Happy Birthday to you Retna....yg ke-31thn.. tua dh ko ek .. You are my best frie…

Kuih Keria Ke Ni?huhuhu

Salam semua.... Ha ha gelak2 le tu korang, nape? rupa kuih tu ke? a'ah kan lain benar je, mcm …

Dapat Juga Yg Baru,hehehe

Salam semua... Dah tau kan semalam merupakan hr Anniversary Lin, so sudah semestinye le ada dpt h…

Ermmmm...Sori No Idea....

Salam semua... Ermmm...huuuhhh...huwaaargghhhhh.. Adeii apa la kena hrni yek, sungguh buhsan, ntah…

KASAWARI Yg Ku Kenali..

Salam semua... Hari ini dlm sejarah 15hb Jun 09, Lin sebagai blogger kehilangan lg sorg teman blo…

Dah Takde Idea...Layannnn

Salam semua... Ermm apa nak cite ek, apa nak ckp ye, ntah le, x de idea, bkn x de mood, cuma idea …

Menu Last Day Holiday...

Salam semua... Dah mkn ke? apa menu korang hrni? tentu yg special jgk kan.... So sama le dgn Lin h…

Betul Jugak Ek? Hahahaha

Salam semua... Sori le kawan2, hrni dn esok adalah hari utk keluarga, so Lin jd mcm biskut le ye, …

Bubur Kacang Durian...

Salam semua... Ngencesss x? muahahaha, mari marik makan ini bubur kacang durian... Sila sila, jgn …

Durian O Dorian...

Salam semua... Ermmm baunyee adeii sodappnyeee, nyum3x.... Korang makan durian x? ishh ruginye le …

Best Blog Award...

Salam semua... Lama dh x menempek award kan, cmne nak tempek, x de yg nk bg,hahahahaha,apa daaaa …

Ronaldo akhirnya ke Real..

Salam semua... LONDON 11 Jun - Manchester United menerima tawaran yuran perpindahan paling mahal …

34 - 30 - 33..ok?

Salam semua.... Hahahaha..itu bukan no ekor, dan jgk bukan tag oke... Itu adalah ukuran bdn Lin, g…

TAG Dr Retna..

Macam2 Tag dh skrg ni,sampai peti ais pun kena tag, nnti le Lin bt tag toilet,baru korang gelabah…

Kisah Hari Ini..

Salam semua... Hari ini mungkin hari terakhir nak jalan2 nak soping2 sebabnya, ye lah cuma lg 4hr …

تحميل المزيد من المشاركات
لم يتم العثور على أي نتائج