عرض المشاركات من أكتوبر, 2009

Tarian 1 Malaysia..he3x

Salam semua... Hehehe hahaha ha ni korang layan le video rakaman pg td tu, maaf le sound system t…

Chaiyokkk Amat & The Gangs!!!

Salam semua... Pheww hrni selesai sudah Program anak Lin,Amat tu kt sek, setelah bertungkus lumus…

Gelek Amat..Gelek...

Salam semua... Phewww mmg bz sikit waktu ptg sejak2 2-3hrni, ye la bz dgn mengajar anak2 tarian, h…

My Purple 'Crocs' :p

Salam semua... Pg yg terang kini sudah hujan, huhuhu kain mcm dobi kt ampaian tu, tp bagus gak, se…

Antara FB Dan PSP...

Salam semua.. Ermm rasanya skrg dh tak selalu Lin update blog ni yek, mood mmg tgh down, kesihatan…

Free??? Seumur Hidup???

Salam semua... Adeiii mmg dh agak dh, mesti yg kata dn ingat Lin ni pregnant!! ishhhh takde makna…

Nothing..ERK!!!

APA ??? KENAPA ??? ADA APA-APA ke ??? aku sendiri tak tahu KENAPA...... Huwaaaaaaaaa.... Mana pe…

Aksi CameraMan..hehehe

Salam semua... 'Hepi Deepavali' bt yg menyambutnya, selamat berpesta cahaya..ye ye malam …

Jejak Kasih Di Sedenak..

Salam semua.. Arghhh nape ek, ramai benar yg dalam mood keMALASan ye, adeiii mgkin sbb mengenangk…

Update!!! Program Amal MsjBox

Salam semua.. Tarikh : 11hb Okt 09 - Ahad Masa : Jam 9am. Tempat : Rumah Anak Yatim Barkat Bukit C…

Update!!! Openhouse MsjBox 09

Salam semua.. Tarikh : 10hb Okt Sabtu. Masa : Jam 4-11pm. Majlis : Openhouse MsjBox-Selatan 09 …

Alhamdulilah..Terima Kasih Semua..

Salam semua... Selamat pg semua, apa kabar? harap semua nya sihat dan ceria ye, begitu jgk bt tem…

Sumbangan Anak Yatim Barkat

Sumbangan Untuk Anak-Anak Yatim Sempena program M s j b o x OpenHouse ( Johor ) pada 10 Oktober…

Masih Beraya lagi..He he he

Salam semua... Sebelum tu, Lin nak ucapkan Takziah bt Aida, pg td dpt sms dr member,Yati mengatak…

Blog & FaceBook Beraya...

Salam semua... Phewww fuh fuh..berhabuk dh blog ni ye, ye le baru je brp hr x update rasa mcm dh l…

Openhouse Trip Per-1.

Salam semua... Hehehe..ha bg yg tertanya2 mana le cite Openhouse Lin Sabtu lalu yek, ni le baru …

Good Luck!!!

Salam semua... Apa kabar ye? dh lunch ke? ye ye makan tetap kena makan, walaupun badan makin naik …

Konvoi Raya..

Salam semua... Alhamdulilah semuanya selamat smlm Mjlis Opnhouse kawan2 hubby, terima kasih yg su…

Biskut Raya Trip Ke-2

Salam semua... Hahahahaha...Mari mari sila la jemput makan yek...miahahahaha.. Ha amik koo..ramai …

Marhaban Raya Bermula..

Salam semua.. Salam ceria dan senyum selalu bt semua, harap2 semuanya sihat sejahtera ye, maklum l…

Raya Dan Beraya Lagi..

Salam semua... Apa khabar semua? Selamat Hr Raya..heheheh ye la masih dlm mood hr raya lg ler... …

تحميل المزيد من المشاركات
لم يتم العثور على أي نتائج