عرض المشاركات من فبراير, 2009

Jemputan Tahlil - Esok

Salam semua... Dijemput semua beramai2 bagi menjayakan majlis Tahlil yang akan di adakan pada:- …

Dari Fiza Nordin untuk Lin

Salam semua... Maaf bebanyak ye Fiza , keh3..baru ni la Lin nk tepek gift dari Fiza ni, masa tu bz…

Wah! Pelangi petang

Salam semua... Sungguh menakjubkan, ye la, bknnye 'jakun' tp belum pernah lagi nampak p…

Kenapa lak nih? Adeh sakit!!

Salam semua... Adehh gatal nye, garu punye garu jd bengkak, eh! nape lak ni, tiba2 ni rase bisa, a…

Pernah makan 'Nasi Kuning'?

Salam semua... Arrghhhh...semalam hari yg membosankn dan hari yg tension sangat, tak tau la kena…

Award dr Mak Buyung?

Salam semua... Hahahaha, ape? sape Mak Buyung? o sapa lg kalau bkn si cntik manis Kika tu, dia t…

Award dn Award

Terima kasih bt Anatahir di atas anugerah award ni, 'Your home Superb too'..keh3..Thx ya,…

Upin/Ipin punye pasal la..

Salam semua... Ha ini angkara Upin / Ipin punye hal la, hrni Lin jd kelam kabut makan di btnye, pg …

Eh!Korang pun hantu jgk tau!keh3

Salam semua... Ha hrni Lin nak kongsi cerita jenis2 hantu pada masa sekarang..keh3..bukan nye ap…

Surat Reject dr Isteri!!

Salam semua.. Ha ingat lagi x dgn en3 Lin bertajuk 'surat rasmi nak kawin lagi' dr suami tu…

'Selamat Hari Jadi MAK'

Salam semua... Hari ini 19hb Feb..oleh itu hari ini adalah hari jadi mak Lin yg tercinta yg ke 52t…

Surat Rasmi Nak Kawin Lagi?

Salam semua... Pagi ni Lin dpat email dr seorang kawan, tajuk email tu agak pelik sikit, biar x bet…

18sx-Dia buat 'keje' pulak!

Salam semua... Opss..sori sori..nak cerita sikit...keh3, adik2 tutup telinga yer,keh3..ntah apa ke…

X sangka dapat bunga!!!

Salam semua... Semalam 14hb Feb, Hari orang2 yang tertentu menyambut nye, iaitu hari 'Valen…

Air x de!! Makan luar aje!

Salam semua... Menciii!!! X de karen la, x de air la, nape la sejak2 ni kt Bukit Indah x de air n…

Kad Jemputan 'CEMUT'.

Salam semua... Pon Pon Pon...posmen dtg, ada surat register Lin la, tp ada satu ni surat utk Lin,…

Laksa Johor Linn..

Salam semua... Blurpp..he3, kenyang nye la hrni, cmne la nk diet ni adehhh, lps je blk dr uma K…

"Selamat Pengantin Lama".

Salam semua... 'Selamat Penganti Lama'..keh3, nape? x prcaya ke? iye.. si Kasawari dan Li…

Geramnye Mak Long..!!

Salam semua... EE geramnye Mak Long tgk ko Azza uii..sampai nngis di keje kn dgn Lin td, yg tu ank…

3 Bujang Teruna.

Salam semua... Ada sapa2 nk berkenalan?? Sila isi borang dulu yer...keh3, Cute2 je kan, dr kiri: A…

Kau lah KAWAN ku...

Salam semua... Terima kasih As-MyNurKasih. ..org jauh tu dr New Zealand dtg nye, hntr guna belon..…

Award yg bersawang..keh3

Salam semua... Keh3..maaf la pd tuan punye anugerah ni Cik Mat Gebu ,sbb bru ni la Lin nk masukkn…

Akhirnye dapat jugak....

Salam semua... Yes! Yes!..Akhirnye dpt jgk Lin nk kan laptop bru utk gantikan yg lama tu,yg lama …

Perpisahan & Pertemuan.

Salam semua... Isnin 2hb Feb..Seawal jam 3.45am kita org dh bngun utk bersiap,Ret dh call Sodep ut…

تحميل المزيد من المشاركات
لم يتم العثور على أي نتائج