عرض المشاركات من نوفمبر, ٢٠١٤

PIL UBAH KENTUT JADI HARUM

Assalamualaikum wbt.. Tajuk je dah bikin aku gelak ternganga2 molot hahahaha. Ada juga ye or…

SUAMI CURANG ! SALAH SIAPA ?

Assalamualaikum wbt.. Perkongsian bersama dari penulisan Ustaz Pahrol Mohamas Juoi . Baca …

HAPPY BIRTHDAY TO ME !

Assalamualaikum wbt.. Alhamdulilah ! Alhamdulilah ! Alhamdulilah ! Syukur padaMu Ya Allah,…

BUBUR PULUT HITAM

Assalamualaikum wbt.. Haaa lagi sekali post entri pasal masak masak, ermm gini le kalau mood…

RESEPI APAM KAMPUNG @ APONG

Assalamualaikum wbt.. Apam banyak apam, kalau sebut je apam mesti semua tau, sejenis makanan…

SESAL SEPARUH NYAWA - ALYAH

Assalamualaikum wbt.. Lirik Lagu Sesal Separuh Nyawa – Alyah Andai pastinya ku tahu Ta…

RESEPI APAM SUSU BELANG

Assalamualaikum wbt.. Sebelum ni dah cuba respi Kek Minyak , kali ni rasa nak mencuba pulak K…

KHASIAT BIJI SELASIH

Assalamualaikum wbt.. Pertama kalinya baru ku tahu, rupenya biji selasih tu banyak khasiatnya.…

WELCOME NOVEMBER !

Assalamualaikum wbt.. Selamat datang November, hehehe.  Sori lambat nak update dari 1hb, mak…

تحميل المزيد من المشاركات
لم يتم العثور على أي نتائج