WANITA TERAKHIR - FATTAH AMIN

Sis Lin
7
Assalamualaikum wbt..


Menjelang hari-hari bahagia kita
Ku bayang wajah indahmu bersamaku
Di sisiku kau ukir senyum manismu
Kau masih belum milikku lagi

Sambutlah cintaku duhai sayang
Cinta kita untuk selamanya
Biarku sentuh hatimu ini
Sendiri

Selamat malam Wanita Terakhir
Tak mungkin ku kan temu seindah ini
Sampai bila ku harus menanti
Untuk kau menjadi milikku

Oh... sayang
Sungguh sempurna
Tiada lain ku mahu

Sambutlah cintaku duhai sayang
Cinta kita untuk selamanya
Biarku sentuh hatimu ini
Sendiri

Dan aku renangi lautan sepi
Menukil kembali bayangmu di sini
Dalam pelukanku selamanya

Sambutlah cintaku duhai sayang
Cinta kita untuk selamanya
Biarku sentuh hatimu ini
Sendiri

Terimalah cinta ku kekasihku
Ku impi bersamamu hingga ke syurga
Biar kita bahagia untuk selamanya
Abadi

Sambutlah cintaku duhai sayang
Cinta kita untuk selamanya
Biarku sentuh hatimu ini
Sendiri

Selamat malam Wanita Terakhir
Tak mungkin ku kan temu seindah ini
Sampai bila harus ku menanti
Untuk kau menjadi milikku








P/S: Alaaa sweetnya suara Abam Patah ni hehehe. Korang ngase lagu untuk siapa ni hehehe 



إرسال تعليق

7تعليقات

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. salam kenal.

    kira2 cinta lokasi lah ni ye.
    sedap gak lage nya.

    ردحذف
  2. hye cantik lagu ni
    btw follow here and :D

    ردحذف
  3. Sedap lagu ni kan.. hehe layan jugak kadang-kadang

    :)

    http://www.kataubaid.com/2017/02/tempat-menarik-di-johor-pulau-besar.html

    ردحذف
  4. Abam rasa ..kalau abam yg nyanyi ni..lagi sweet heheheh

    ردحذف
  5. assalamualaikum sis...mmg sweet lagu ni kn...;)

    ردحذف
  6. Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. :)

    ردحذف
  7. Eceh ... bisikan hati sis lin ada dalam lagu ni kot .. lalalala

    Blog House Husband Kerja Dari Rumah

    ردحذف
إرسال تعليق

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !