WORDLESS WEDNESDAY - iPhone 11

WORDLESS WEDNESDAY - iPhone 11 | Purple,warna Sis. Dan akhirnya rezeki dapat juga memakai handphone berwarna purple. Ini antara satu wishlist tahun 2019 selain dari kamera, tapi setelah di fikirkan, akhirnya Sis sepakat dan terima nasihat + bebelan dari Suami, akhirnya Sis memilih iPhone 11 sebagai hadiah hari jadi Sis tahun ini.

Kata Suami amik iPhone 11 ni jer, sebab senang nak bawa, kalau kamera kang, jadi macam kamera Canon DSLR Sis tu, tersadai tak di guna, hehehe.

Alhamdulilah .. syukur!



P/S:  Harini bizi dari pagi sampai ke malam ada media invitation...harap maaf belum sempat nak blog walking.

18 تعليقات

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. wowww.. cantik iphone tu sis.. best la dapat hadiah hp tu...

    ردحذف
  2. wowwwww cun kak, lenkali kalau suami berkeras, mintak dia belikan yang 3 kamera atau 4 kamera terus heheheh...

    ردحذف
    الردود
    1. Hahaha Sis yang idam iPhone 11 ni @Norhidana sebab ada color puprle..kalau tak, Suami dah berkeras juga suruh amik yang pro max hehehehe

      حذف
  3. الردود
    1. Hahaha tahun ni tak payah gosok Kak @Seri, tapi dia yang tanya hahahaha

      حذف
  4. alhamdulillah.. bestnya dpt telefon baru..

    ردحذف
    الردود
    1. Alhamdulilah, mula ye best, nanti dah lama-lama mulalah jemu @Fiza hahahaha

      حذف
  5. wahhh bestnya dapat phone baru. iPhone 11 tuuu

    ردحذف
    الردود
    1. Alhamdulilah, syukur atas nikmatnya @Azhafizah ...

      حذف

إرسال تعليق

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment