WORDLESS WEDNESDAY - AYAM GORENG TEPUNG BESTARI

WORDLESS WEDNESDAY - AYAM GORENG TEPUNG BESTARI | KORANG tengoklah tu kan, kemain gebu paha ayam goreng adik Sis tu, terasa-rasa dek tekak tiap kali duk ulang tayang tengok gambar tu!. Dah lerr sekarang ni ayam susah betul nak cari dan beli, kalau ada pun, mahal dan terhad jerr pembeliannya. 

Kalau dapat makan KFC tu, dah macam dapat emas seketul ya!! Apsal ekk ayam susah nak dapat sekarang ni? Adik kata, ayam goreng ni pun dapat beli tang paha jerr, tu pun jenis frozen. Kalau nak gebu camtu, guna rempah ayam goreng tepung bestari katanya!. Okay nanti cuba!! .. 

Ayam Goreng Tepung Bestari


P/S: Masaalah kotak komen masoh belum selesai!!!  😩

14 تعليقات

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Alahai....geram plak tengok ayam goreng tu..SA kalau ayam bahagian paha ni memang kalah tau sis...

    ردحذف
    الردود
    1. Sis bela ayam lah banyak-banyak kat rumah. heeeee

      حذف
    2. Hahahah tau takpe, gebu gilerrr kannnnn...

      حذف
    3. Kena saman oii kalau bela ayam kat rumah hahaha

      حذف
  2. Ni baru dapat komen Sislin. Tu la, skrg kecoh isu stok ayam segar pulak. Kena makan daging atau seafood je la lepas ni.

    ردحذف
    الردود
    1. Alhamdulilah dah okay dah tu...
      Yaa Karni, jumpa je ayam beli simpan.. kalau seafodd dan ikan, mahal gilerrr sekarang...

      حذف
  3. Nampak sedapnyer
    nasib baik wak bela ayam sendiri
    Bila2 nak makan ayam takde masalahlah

    ردحذف
    الردود
    1. Banyak ke Wak.. bolehlah beli je dengan Wak hehehehe

      حذف
  4. lapor pulak tengok ayam goreng ni..^_^

    ردحذف
  5. Pakai Tepung Bestari senang, sebab tak payah nak celup telur. Nanti boleh try, nak letak kat blog jugak

    ردحذف
    الردود
    1. Kannn, memang pasti menjadi kalau buat.. nanti up kat blog okay..

      حذف

إرسال تعليق

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment