Raya ke-5 - Raya Bersama...


Salam semua...

Awal pg raya ke-5, Lin ke pasar tiram bwk anak sedara Hubby soping lagi, tp sayang byk kedai tak bkk lagu, mgkin beraya lagi..hehehe, blk dr sana, derang semua dh berkemas2 nk blk KL, Lin dh bersms dgn Kak Ct sruh dia dtg mlm kang, skli nak gi uma Intan dan uma Eyna...
Dalam pkl 4pm lebih baru anak sedara Hubby bertolak blk ke KL, semuga semuanya selamat..
Lin pun apalgi mcm biase kemas rumah dulu, siap2 apa yg patut nak menerima kedatangan Kak Ct sekeluarga lak..hehehehe tp dh brp kali dtg pun, sesat jgk Ct ni ke sini..ermmmm
Takde apa yg di hidangkan sekadar mee goreng je, harap jgn le serik ye Ct..hehehehe
Dr uma Lin kitaorg berjln kaki ke rumah Intan, ramai uma Intan, ada org dtg, so pelan2 le kita bwk diri dulu, bila dh clear semua baru le dpt menjamah jamuan Intan tu, cuma maaf Intan, perut masing2 dh penuh time tu, tak leh masuk dh, sekadar jamah2 je..adeiiii
Selesai semua, kita berarak lak ke rumah Eyna, ini 1st time Ct kenal dgn Eyna ni, sian Eyna, penuh rumah dia kena serang,hehehehehe...takpe setahun sekali...Eyna ni tauke bt kek, biskut dan mcm2 le, so dh semestinye le dia wajib kuarkan cup cakes tu..hahahahaha
Tp tak sempat nak amik gambar, borak2 sampai lupa nak bergambar dgn Eyna le, takpe tggu Eyna dtg uma yek..hehehehe
Terima kasih semua....Maaf Zahir Batin yek..




P/S: Menunggu CM update ni, nak cilok gambar Lin tu..hehehehehe
*Cepat CM uiiiii


17 تعليقات

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. generic valium valium causing anxiety - valium effects pupils

    ردحذف
  2. buy ambien philips tv with ambien light - much ambien cost street

    ردحذف
  3. buy diazepam buy diazepam 10mg usa - diazepam 5mg to buy

    ردحذف
  4. cheap xanax online xanax wiki - xanax withdrawal muscle twitching

    ردحذف
  5. buy lorazepam online ativan generic cost - ativan generic equivalent

    ردحذف
  6. diazepam online diazepam 5mg half life - diazepam 5mg what does it do

    ردحذف
  7. cheap xanax xanax generic pills look like - what is xanax taken for

    ردحذف
  8. buy xanax online no prescription xanax causing anxiety - order xanax bars

    ردحذف
  9. xanax for anxiety long do effects xanax take kick - xanax bars effects

    ردحذف
  10. ambien price generic ambien walmart - ambien narcotic

    ردحذف
  11. buy generic ambien online ambien side effects pregnant women - sales of ambien in 2009

    ردحذف
  12. buy soma carisoprodol 50mg - uses for carisoprodol

    ردحذف
  13. buy ambien online can i cut ambien pill in half - ambien overdose blackout

    ردحذف
  14. soma price buy somatropin ip - buy soma online cod

    ردحذف
  15. generic diazepam cheap valium online no prescription - valium anxiety side effects

    ردحذف
  16. buy valium online buy generic valium online - buy 10mg valium uk

    ردحذف
  17. buy valium online valium green pill 477 - safe buy valium online uk

    ردحذف

إرسال تعليق

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment