Boob Gourd - Terung 'lucah'.!

Assalamualaikum wbt..

Sekali pandang aje ermm memang nampak lucah tapi jangan salah sangka, ianya sejenis terung..
Kalau kat Malaysia ni memang takde, kowang tak payah nak sibuk cari, terung ni hanya terdapat di Vietnam saja, dan ia adalah jenis buah seperti buah Peria di Malaysia kita yang mana pohonnya jenis memanjat para.
Dah tak payah nak gelak2 ye, tu mesti otak dah selekoh tu, nak tau lagi, pi search tenet cari ye...:p




*Sekadar informasi dan rasa aneh saja.
Hurmm agak seksi kan..bayangkan kalau ada di Malaysia? 
Ermm agak2 Mat Gebu dan kak Ummi beli dan sanggup tak nak masak..hahahaa

Jika timun dan terong dianggap sayuir-sayuran jenis lucah dan wanita Muslim tidak dibenrkan mengendalikannya menurut fatwa seorang Imam dari sebuah negara di Timur Tengah baru2 ini, dapatkah anda bayangkan bagaimana fatwa yang akan dibuat bila Imam tersebut ternampak buah Boob Gourd ini.





P/S: Ermmm macam2 bende pelik ye sekarang.. 


38 تعليقات

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Eh, kalau ada benih aku nak lah tanam, seksi kan...ni kalau budak2 yg menyusu badan mesti stimm je tgk.hahaha..

    ردحذف
  2. Mat Gebu: Hahahaha adeii aku takut habis togel pokok terung dikejekan dek budak2 yg hisap nenen..hahahaha

    Ada juga ye terung yg mcm ni..subhanaallah...

    ردحذف
  3. MasyaAllah...Lin, sampai hati ko wat entry camni...hahahha! X sanggup nak masak la Lin, nnt kecutttt x seksi dah, x selera nak makan....wahhahaha.. Mat tu nak tanam, eloklah, anak buah dia ramai...xdal teruk dia nak melayan nnt...hahahhha

    ردحذف
  4. Erk.... Ada kt vietnam ke? Ok nnt aku g sana aku try bw blk tuk ko ye haha...


    Eh mat pun nk jgk ke :p ko nk saiz apa mat? Cup A?cup B? Or cup D? Haha

    ردحذف
  5. Kak Ummi: Hahahah sabo je le kak Ummi ni tau...semalam mmg berkira2 nak buat entry ni, tp just 4 share je kak, sebab nampak pelik..hahahahahah

    Kalau ada benih, nak jgk try tanam, tp klu dpt terungnya, rasanya fikir gak nak masak ke tak, tkt kecut jek..hahahahahaa

    ردحذف
  6. Retna: A;ah kat Vietnam je terung ni ada...ko nanti klu pegi cr yek...boleh bt gentel2 hahahaaaa

    Aku saiz 36B ye.. :p

    ردحذف
  7. Ady Budika: Erkkkkkk kemain lagi ehhhhhhhhhhhhh... :p

    ردحذف
  8. hahahahahahahahahaa.... bukan stakat budak2, bapak2 budak, abang2 budak pun nk join skali... hahahaha...

    yg malas jd petani dh rajin pulak kann....

    ردحذف
  9. Cik Chenta: Hahahaha kannnnnn, lepas ni ramai le pi Vietnam minta dan isi jawatan sebagai petani..kakakakakah :p

    ردحذف
  10. Wat segan je tau ngeee.. tapi dah ciptaan.. :D

    ردحذف
  11. Sari: Hahahaha tutup muka yeeee dan sediakan kuali..hahahahaa

    ردحذف
  12. Oh Oeya: Kekeke segan apa? tu kan buah terung :p

    ردحذف
  13. Farah Adila: Hehehe mmg pelik sebab tu sis kongsi kan disini..hehehhe

    ردحذف
  14. ambien without a rx order ambien no prescription - generic ambien 74

    ردحذف
  15. diazepam contraindications diazepam withdrawal how long does it last - diazepam drug class

    ردحذف
  16. cheap alprazolam canada drugs online xanax - type high xanax

    ردحذف
  17. ativan for sale home remedies ativan withdrawal - order ativan online

    ردحذف
  18. diazepam 10 mg buy valium online no prescription usa - buydiazepamonline.org

    ردحذف
  19. diazepam 5mg buy diazepam online legally usa - generic diazepam vs valium

    ردحذف
  20. ambien zolpidem price zolpidem walmart pharmacy - zolpidem 4 dollar

    ردحذف
  21. buy generic ativan generic ativan pill identifier - ativan for alcohol detox

    ردحذف
  22. buy generic xanax online buying xanax from canada online - xanax 1 mg brand

    ردحذف
  23. alprazolam 0.5mg xanax and alcohol overdose amount - drug test for xanax and klonopin

    ردحذف
  24. buy diazepam online how long will 10mg of diazepam last - diazepam tablets dosage

    ردحذف
  25. generic ativan ativan dosage wikipedia - buy lorazepam online with mastercard

    ردحذف
  26. buy xanax 2mg how to xanax online - xanax overdose pupils

    ردحذف
  27. ambien cheap natural remedies ambien withdrawal - can i split 10mg ambien

    ردحذف
  28. soma pills buy soma mexico - soma controlled medication

    ردحذف
  29. buy soma online generic soma mg - soma and urine drug screen

    ردحذف
  30. ambien for sale online cost of generic ambien at walmart - buy discount ambien

    ردحذف
  31. soma 350 mg soma 350mg online - buy watson brand soma online

    ردحذف
  32. buy ambien online ambien generic forum - buy ambien online from canada

    ردحذف
  33. order soma online soma drug canada - carisoprodol 350 mg good

    ردحذف
  34. ambien for sale ambien generic or brand - prozac ambien drug interactions

    ردحذف
  35. valium without prescriptions valium for sale uk - mail order valium no prescription

    ردحذف

إرسال تعليق

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment