Kad Facebook Timeline dari moo.com

Assalamualaikum wbt..

Haaa cutekannn kad facebook saya..hehehehe
Sebenarnya Lin sendiri pun tak caya bende ni betul2 percuma..Lin awal dapat info bila baca kat status twitter dan facebook Amanz tu, so saja le klik dan cuba le join gak buat kad ni, dah dia kata free kan..hehehehehe
Bila dah submit semua, memang betul semuanya free termasuk bayaran pos, so lepas tu Lin buat tak tau aje le, kalau betul dapat le, kalau tak, memang tak kisah la kan..
*bende free sapa yang taknak..hehehehe



Tup-tup semalam sampai satu bungkusan, tengok check alamat dari London..erkkkk
Sekali bila bukak ternampak sign 'moo.com'
Waaaa cantiknyaaaa, sampai anak Lin bising2 kenapa tak bgtau dengan dia..huhuhu, Lin kata bukan taknak bagitau, tapi Lin sendiri pun tak caya ye ke tak bende ni free dan akan dapat..huhuhu..So bila dah dapat ni, rasa bertuah le kan..hehehehe.
Rata2 ramai yang order dah dapat semalam, tapi bila ada yang cuba nak buat dan submit semalam, tawarannya dah berakhir dan sekarang sapa yang order dah dikenakan bayaran pos sebanyak euro50..huhuhu mahal tuuuuu..






P/S: Bukan bisness apa pun nak pakai kad ni, tapi sekadar simpanan aje, janji FREE..hehehe :p



25 تعليقات

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. huh majokkkkkkk!!
    awat ako x tahu punggggg

    ردحذف
  2. Azzah: Hehehe kadnya tu memang cantikkkk hehehehe

    ردحذف
  3. Retna: Hahahah aku pun cuba nasib aje, maklum le takut juga ye ke tak ye..hehehehhee :p

    ردحذف
  4. Sari Yusa: Alhamdulilah..tu lah mencuba nasib, tp dapat juga... suka2 je tu ;)

    ردحذف
  5. alprazolam 0.5mg generic xanax price walmart - generic xanax g3720

    ردحذف
  6. generic valium online where to buy valium in the uk - 5mg valium vs .5 xanax

    ردحذف
  7. buy diazepam generic valium diazepam 10mg buy online - generic for diazepam

    ردحذف
  8. buy valium online valium anxiety attacks - generic pill for valium

    ردحذف
  9. generic zolpidem what is adco-zolpidem hemitartrate used for - zolpidem tartrate recreational dose

    ردحذف
  10. buy diazepam diazepam side effects mayo - snorting diazepam high

    ردحذف
  11. buy diazepam buy valium usa no prescription - lorazepam vs diazepam high

    ردحذف
  12. buy zolpidem generic manufacturers of zolpidem - zolpidem tartrate vs zopiclone

    ردحذف
  13. order lorazepam ativan overdose wikipedia - ativan help quit smoking

    ردحذف
  14. xanax online prescription xanax 2mg green bars - long term effects xanax

    ردحذف
  15. buy ativan online ativan with alcohol withdrawal - buy lorazepam online uk

    ردحذف
  16. buy diazepam online diazepam ratiopharm online kaufen - diazepam 10 mg voor dieren

    ردحذف
  17. buy xanax online no prescription xanax 2mg images - what is the generic name of xanax

    ردحذف
  18. cheap ambien online average wholesale price ambien - does ambien high feel

    ردحذف
  19. buy valium online valium xanax same drug test - generic diazepam vs valium

    ردحذف
  20. soma carisoprodol buy soma online no prescription - how to order soma

    ردحذف
  21. buy valium generic valium identification - buy valium bali

    ردحذف
  22. valium no rx high dose valium effects - valium for sale india

    ردحذف
  23. order valium online no prescription valium induced depression - valium side effects pregnancy

    ردحذف

إرسال تعليق

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment