WORDLESS WEDNESDAY - NASI KANDAR AL-SAFA

WORDLESS WEDNESDAY - NASI KANDAR AL-SAFA | PUNYA lama tak keluar lepak makan dengan geng, akhirnya harini sempat juga curi masa keluar sekejap di siang hari makan bersama geng-geng makan Sis ni. Cuma sorang lagi geng jer takde, maklumlah Kak Mas tu guru penolang kanan, so bertugas shift petang hehehe.. yang ada Nas, Kak Zizi dan juga Ina..

Dari dalam group memasing dah plan nak makan apa, Sis plak sebab nak makan Nasi Kandar Al-Safa tu, so dari malam semalam jam 8pm dah buat IF hahahaha, sampailah dekat jam 2.30pm gak lerr tadi baru dapat makan nasi, perghh hampir mengigil hokay hahaha.. makannya sejam, duduk boraknya sampai 4jam, kau ngase?.. alhamdulilah... 

Nasi Kandar Al-Safa

Nasi Kandar Al-Safa


P/S: Sampai laaa ni takde lagi PM ekkk hahahahaha.. 

6 تعليقات

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Sedap betul nampak nasi tu sis lin. Ayam tu part paling mengancam keimanan.

    ردحذف
    الردود
    1. Yaaa Syazni sedap, makan dengan Ayam Bawang tu bertambah sedap...

      حذف
  2. nampak sedap tuu..nanti kalo nak keluar dengan kak ima gitau ek..gelang dia ada kat aku lagi ni..lupa pulak nak bawak sekali hari tu

    ردحذف
    الردود
    1. Nanti mai laa rumah aku, pastu boleh janji dengan Ina keluar sama, dekat je dengan Ima tu haaa

      حذف

إرسال تعليق

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment