WORDLESS WEDNESDAY - DONGDAEMUN NIGHT MARKET

#WordlessWednesday 










P/S: Hehehe jangan mare aaaa, Sis sesaja je up #throwback balik gambar Korea ni, sebabnya harini facebook #throwback balik gambar-gambar percutian ke Korea dua tahun lepas, makanya saja aje Sis kasi up kat sini hehehehe. Tiberrr rindu pulak nak bercuti ke Korea musim sejuk. Memang suhu sejuk beku tapi seronoknya tu berjalan, kadang sejuk pun dah tak kesah hehehehe. Kena pulak time sejuk dapat makan menu macam ni, lagi leee bertambah seleranya..kann  @anakomak6 kannn.  Jommm kita ke Korea yokkk!! ..


8 تعليقات

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. wow...sedap tak sis? entah bilalah dapat pergi korea. tunggu pencen nanti aci tak? tu pun kalau kesihatan mengizinkan :)

    ردحذف
    الردود
    1. Sangat sedap @Julia, sebab tu terus buat #trowback hehehehe...tunggu pencen baru ke sana aci jee, sebab Korea takkan pindah memana pun hehehehe

      حذف
  2. الردود
    1. Kannnn kat FB le ni dia #throwback pulak @Amanda huhuhu

      حذف
  3. tak pernah lagi pergi ke korea.... weee...teringin sangat nak merasa musim sejuk. mesti rasa nak terkencing2 je. hahhaa..

    ردحذف
    الردود
    1. One day nanti akan sampai le tu @Farahain, jom le kita menabung hehehehe

      حذف
  4. bilaaa la nak pi korea dengan sis ni..ekekkeke

    ردحذف
    الردود
    1. Hahaha jom menabung ayam @Sunah, nanti boleh pergi pakej backpackers jimat hehehehe

      حذف

إرسال تعليق

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment