WORDLESS WEDNESDAY - MENGIDAM FAMILY MART ODEN DAN FAMILY MART FRAPPE

WORDLESS WEDNESDAY - MENGIDAM FAMILY MART ODEN DAN FAMILY MART FRAPPE | Akhirnya dapat juga Sis ko Frappe Coffee Family Mart ni! Berulang-alik Sis ko ke Family Mart Bukit Dahlia nak minum Frappe Coffee, tapi asyiklah katanya mesinnya tak siap, hanya ada susu aja.

Test juga beli yang Frappe susu, sekali sedut, kuss semangat, rasa susu sahaja... uwekkkk tak shedap!! Tak caya tanya Sunah hahahahaha.




Gigih ke Mid Valley semata nak dapatkan Frappe Coffee dan Oden. Sunah Frappe Cokelat.
Okay, lega..puashati!! Hahahaha..

Korang suka yang mana? ..



P/S: Tak pernah tak ramai ek Family Mart ni..bagus betul perniagaannya...

18 تعليقات

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. frappe choc kite suka sangat sis.. 1st time rasa beli kat family mart nusa bestari, terus jatuh cintan.. haha

    ردحذف
    الردود
    1. Ooo Sis suka coffee @Dilah, sedap gileee...berapa kali mencari, baru ni jumpaaa. tu pun pergi Mid Valler, yang dekat ni hanya ada susu ajer...

      حذف
  2. kalau pergi kat Dahlia ni habis sajelah...

    ردحذف
    الردود
    1. Dia tak habis @Rohaida tapi ada perisa susu aje huhuhu

      حذف
  3. phewww.. lap peluh tengok. Nasib FM takde blkg umah akak

    ردحذف
    الردود
    1. Hahahahah kalau ada, habislah selalu jejak tak tinggal Mak Inche hahahaha

      حذف
  4. tak pernah msk lgi, lg melampau kan hehehhe...

    ردحذف
    الردود
    1. Hahahaha tak pernah takpe, tapi sekali jejak, kompom akan ulang-ulang @Norhidana...

      حذف
  5. yee...rasa susu ibu pun ada...tiberr..hahahahahha

    ردحذف
    الردود
    1. Hahahaha...nak termuntah tapi telan jugaaa @Sunah hahahah sayangggg

      حذف
  6. xpernah try frappe family mart ...bubble milk tea dia pun x pernah try lagi

    ردحذف
    الردود
    1. Nanti bolehlah try yaaa @Mawar tapi brown sugar dia kureng sedap hehehehe

      حذف
  7. Dah dapat puas hati..senang hati..berbunga-bunga hati..hehehehhehe.

    ردحذف
    الردود
    1. Iyerr @PC, rasa lega, sekali ni cukuplah, nanti ngidam lagi baru pergi lagi hehehehhe

      حذف
  8. Hari tu dah masuk sekali kat taman u punya...tp tak reti pulak nak order...
    Ambik roti...bayar...balik...hahaha

    ردحذف
    الردود
    1. Hehehe senang aje, janji beratur tempat yang betul, bagitau aje tunjuk gambarnya @Azian...tak tau tanya lagi senang..

      حذف

إرسال تعليق

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment