ANEKA KEK SEDAP BELLYTREATSJB

ANEKA KEK SEDAP BELLYTREATSJB | Sedap sedap dan sedap, memang semua sedap! Sis sendiri sejujurnya pun tak pernah pergi lagi kedai keknya di Dataran Larkin ni, selalu nampak je kawan-kawan up dan makan.

Tapi nak jadi rezeki, potluck kami baru-baru ni, Lisa admin Visit Johor datang bawak aneka macam kek dari Bellytreatsjb ni.

Alhamdulilah, terima kasih team Visit Johor. 💕

[Baca juga]: https://www.sislin76.com/2019/07/tauhu-begedil-obesiti-yang-padu.html


Antara nama kek di atas yang korang kena cuba: Dari kanan ke kiri.

1. Almond Dacquois
2. Durian Cake
3. Burnt Basque Cheesecake 
4. Kinder Nutella Cheesecake
5. Salted Caramel Almond Cheesecake
6. Onde-onde Cake 

[Baca juga] : https://www.sislin76.com/2019/07/resepi-laksa-sarawak-pes-haji-manan.html


Bellytreatsjb

Alamat: No 16, Jalan Dataran Larkin 5, 80350 Johor Bahru.
Buka dari jam : 11am-6pm (Tues - Fri) | 12pm-6pm (Sat & Sun)
Order: 0127627203

Isnin TUTUP 

Instagram: https://www.instagram.com/bellytreatsjb/
Facebook: https://www.facebook.com/bellytreatsjb/



P/S: Burn Basque Cheesecake dia sedap giler! Korang trylah..

10 تعليقات

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. ish3 akak ni, smalam tayang ayam spicy mcd ni kek sedap lak... aduhai

    ردحذف
    الردود
    1. Hahahaha tunggu nanti ada lagi @Norhidana..hahahaha

      حذف
  2. yummyy...sedapnya.... hari tu jalan2 tasik merdeka ada orang sambut birthday. Dapat la merasa kek free...banyak pula tu dibaginya

    ردحذف
    الردود
    1. Waaaa rezeki kamu @Azian, jarang-jarang nak dapat kek free. Mesti meriah sambutan dia kat Taman Merdeka tu yer...

      حذف
  3. Kat JB ni macam2 cafe ada ye.. huaaa bila dapat memburu makanan kat sana pula.. jauhh

    ردحذف
    الردود
    1. Banyakkk @Inaainaa, mai le ke Johor, lepas bersalin nanti boleh hunting makan lagi hehehehe...

      حذف
  4. kita paling suka nombor 1 dan nombor 4...melelehhhhhh ailio mengenangkan kesedapannya!

    ردحذف
    الردود
    1. Hahahaha nanti nak beli jugalah, sedapnyaaa kannn @Sunah ...

      حذف

إرسال تعليق

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment