TAUHU BEGEDIL OBESITI YANG PADU!

TAUHU BEGEDIL OBESITI YANG PADU! | Memang obesiti tau tapi obes bahagian dalam intinya, korang tengok je la gambonya, kus semangat masa mula makan tu, nak nganga pun kena sebesar tidak buka molot, sebab tauhu begedilnya padat dan gemok! Hahahaha.

Sebelum ni pernah juga beli dan makan tauhu begedil, tapi bila makan tauhunya macam 'span', lembut gitu, dan isi dalamnya ala-ala malu nak ada hehehehe tapi kalau tauhu begedil ni, mampat! bila gigit kulitnya garing dan isinya memang penuh paduuuu...

Tak sah kalau tak makan dengan kuah kicap kan.

Kuah kicapnya pun sedap! Makan cecah dengan sambal kicapnya, memang tak cukup satu waa cakap lu! Sis ko je makan sebekas tak cukup hahahaha..

Terasa-rasa lat anak tekak Sis ni masa menaip oii..



Jangan ingat ni beli sebab kawan ke nak bodek ke, biasa kalau Sis ko kata sedap, kompom sedap punya! Dan Sis ko akan repeat order lagi dan lagi..

Masa mula amik je tauhu begedil ni jer, dalam kereta Sis ko dengan Sunah dah bedal dulu hahahaha. Licin sebekas, gilee tak gilee sambil Sis bawak kete sambil makan tauhu begedil, ko mampo?! Hahahahaha..

Yang nak order silakan, tapi Johor sahaja yer .
Boleh wahtsapp no ini : Along 010 707 6989

Tak silap kalau hujung minggu ada jual di Bazar Karat, korang wahtsapp dan tanyalah ek...



P/S: Sis ko nak repeat order gak ni, nak makan puas-puas!!

14 comments:

  1. gemuknye tahu begedil tu sis.. dah lama x makan tahu begedil... dapnye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yerr @Dilah, memang gemuk, sebab tu di panggil tauhu begedil obesiti hehehehe paduuu

      Delete
  2. Fuh memang terbaik padat meletop isinya :D

    ReplyDelete
  3. padu-padu isinya tu ... puas makan kalau macam tu rupa inti dalam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, kena nganga besar-besar mulutnya kalau nak makan @Mawar hahahaha

      Delete
  4. Padu betul tauhu begedilnya ni Lin. Tu kalau dapat sambal kicap pedas, baru kick!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lerr, mampat padu gilee isinyaaa, cecah dengan sambal kicap tu, perghhh sebiji tak cukup Kak @Seri ...

      Delete
  5. uih..terus rasa nak buat hujung minggu ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila buat padu-paduuuu @Rohaida hahahaha

      Delete
  6. hui sedapnya...pernah buat sendiri tapi hapah tak jadi...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha adeii camne tak jadi tu @Azian, cuba sekali lagi ...

      Delete
  7. suka kalau cicah kuah blackpepper

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh! Sedap ke @MYsara? Pelik plak cecah gan blackpepper tu ermmm

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.