WORDLESS WEDNESDAY - MEE BANDUNG UDANG TANJUNG BIN, PONTIAN

10 comments:

  1. Yang Sungai Rambah tu area Tanjung Piai ek? sebab tau kat situ je ada mee udang viral haritu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sampai ke Tanjung Piai @Syaza.. yang ni Kedai manja namanya, wazenya, tapi memang sedap!!

      Delete
  2. Rambah tu tempat kita main lari2 dulu, hahaha. Skrg ni asal lalu jer timing tak kena

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann Kak @Seri pernah bagitau dulu...memang Kak, sebab kedai yang Rambah tu buka petang jam 4pm huhuhu

      Delete
  3. Biras PC ada juga sebut dua tiga tempat mee bandung sedap Sis..biras PC memang orang Pontian..terliur la pulak..nantilah balik kampung nak ajak biras PC pegi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa yang Sungai Rambah Kedai Manja tu kot @PC, sebab yang itu udang galah..memang sedap gile!!!

      Delete
  4. balik pontian nnti nk cari lah... terliur betul, dana balik pontian baru cari mee bandung kak, baru puas hati mkn...
    kalu kt kl mee bandung cair, pastu rasa mcm apa ntah ssh nk dpt yg sedap lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nak cari, cuba yang Kedai Manja Sungai Rambah seperti dalam link yang Sis share tu @Norhidana, situ sedap...

      Delete
  5. hahaha...dulu pernah dr air baloi tu...terlepas simpang kiri nak balik skudai...terus la sampai terbaca signbod simpang masuk tanjung bin. perghh... akibat main henpon kat trafic light..dr nak ke kiri boleh terus. patutnya singgah makan mi dulu baru balik...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyerrr lepas ni kalau tersesat haaa mai singgah makan yer @Azian hahahaha

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.