TEMPAHAN KEK LAPIS SARAWAK SELERA SAKURA DI BUKA !

TEMPAHAN KEK LAPIS SARAWAK SELERA SAKURA DI BUKA ! | Yayy! Kek lapis Selera Sakura kembali lagi!! Apalagi, jangan tunggu, cepat order sekarang sebelum tempahan di tutup! Setakat ni kek lapis Selera Sakura memang the best kalau di Johor ni. Bukan bodek tapi korang cubalah dulu yaa..

Untuk raya haji ni tempahan telah di buka! Sebelum gigit jari, baik korang tempah sekarang!
Detail semua ada di bawah ye, jangan malas membaca ..

Yang di bawah ni Sis order untuk raya haji akan datang, Kek Lapis Coklat PaperMint.
Korang kalau nak order, silalah semak senarai kek lapis di bawah ni yer ..


Senarai Kek Lapis Sarawak:

Pandan Choco Berry
Perisa: Pandan + Coklat + Strawberry

Asam Manis
Perisa: Mengandungi Asam Manis Hawflakes

India
Perisa: Mengandungi Beryl's Milk Chocolate

Idola
Perisa: Coklat

Mocha Pandan
Perisa: Mocha + Pandan + Vanilla

Impian Kasih
Perisa: Coklat + Pic + Nenas

Tembikai
Perisa: Mengandungi Cip Coklat

M&M
Perisa: Mengandungi Coklat M&M

16 September
Perisa: Vanilla + Strawberry + Blueberry + Pisang

Buah
Perisa: Mengandungi campuran kismis

Oreo
Perisa: Pandan + Mengandungi biskut Oreo

Coklat Peppermint
Perisa: Coklat + Peppermint

Perigi Biru
Perisa: Rich Horlick

Hidayah
Perisa: Mengandungi Beryl's Milk Chocolate

Coklat Butterscotch
Perisa: Coklat + Butterscotch + Butterscotch chips

Rempah
Perisa: Rempah

Harga:

RM20 per loaf
Saiz 4 cm × 20 cm
Berat +- 300-400 gram
(Harga tidak termasuk delivery charge dan postage)

Tempahan dibuka sehingga 16 Julai 2019 atau sehingga kuota penuh.

Postage 30 - 31/7/19
Delivery/Self Pickup JB 7 - 8/8/19
Delivery KL 9/8/19

Whatsapp untuk tempahan : Sunah www.wasap.my/60137195968

Whatsapp terus untuk order ya! Atau ke IG @selerasakura 🌸
*Bukak IG dia dan tengok gambar-gambar kek lapis tu tu di posting di bawah ni ya ...





P/S: Sis ko dah tempah awal-awal dah hehehehe..rugi kalau tak tempah oii..bukan selalu dia bukak tempahan hahahaha..

6 comments:

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.