MINUMAN KITA BEAUTIES BLOK'IT PRODUK MINUMAN PENGHALANG LEMAK DEGIL

MINUMAN KITA BEAUTIES BLOK'IT PRODUK MINUMAN PENGHALANG LEMAK DEGIL | Korang pernah dengar tak produk KITA Beauties ni. Sebenarnya, sebelum ni pun Sis tak pernah dengar lagi pasal produk KITA Beauties ni. Sejak baru-baru ni nampak kawan-kawan mencubanya dan review, barulah Sis tahu yang KITA Beauties adalah produk exclusive untuk jualan di Guardian.

KITA Beauties ni ada mengeluarkan bermacam produk kesihatan, termasuklah produk kecantikkan juga. Cuma yang Sis nak ceritakan dan kongsikan harini adalah produk minuman penghalang lemak degil iaitu KITA Blok'It. 

Produk terbaru ni memang khas di lancarkan exclusive untuk pasaran Guardian sahaja. Bila dah masuk farmasi ni, Sis ada sikit yakinlah dengan KITA Beauties ni. Bukan sebelum ni tak yakin tapi kita kena waspada dengan produk yang mendatangkan merbahaya, betul tak? Selain senang nak membeli dan dapatkannya, kualiti keberkesanan produk ni juga sudah tentu terjamin kan?.


Pernahkah anda tertanya ke mana minyak minyak goreng-goreng yang anda makan pergi?

Ini jawapannya. Semua minyak pasti akan diserap kedalam system penyerapan badan korang dan kemudian akan terperangkap bawah kulit korang dan menyebabkan korang tembam dan gemuk. Jadi bila dah sebati dalam badan, makanya agak susah untuk lemak sedemikin pergi dengan mudah.

Okay Sis ko mula terasa hahaha..

Untuk produk KITA Beauties ni, dia ada empat (4) main ingredients yang mana terdiri daripada buah oren, camu-camu, alpha lipoic acid dan biji anggur. Antara keempat-empat ni, yang paling Sis suka adalah Lemon. Sebab kalau dah kata lemon tentunya penuh dengan vitaminC dan juga kalau nak minumnya, tentulah rasa sedap, rasa oren hahahaha.


Antara khasiat yang ada dalam bahan dalam KITA Blok'It ni yang perlu korang tau adalah:
Campuran Minuman Botani seperti Lemon, Bitter Orange, Chitosan, Pu Er Tea.

Buah Oren/Lemon
Sebagai mana kita tahu, buah oren ni kaya dengan vitamin C. Dengan adanya vitamin C dalam tubuh badan kita, ianya akan membuatkan kulit jadi lebih sihat dan dalam masa yang sama akan menguatkan sistem imunisasi tubuh badan.

Camu-Camu
Camu-camu pula adalah buah-buahan yang sangat bagus untuk kulit dan diet seharian. Dengan adanya camu-camu, ia dapat memberi agar kulit tampak lebih sihat. Selain itu, ia dapat membantu untuk mengecilkan liang pori di wajah dan dapat mengurangkan keradangan kulit semasa acne breakout.

Alpha Lipolic
Alpha lipoic acid pula bertindak sebagai primary anti-oxidant that prevents aging and inflammation of skin. Dengan adanya alpha lipoic acid, ia dapat membantu mencerahkan kulit yang kusam agar kulit wajah kita kekal licin, anjal dan berseri.

Grape Seed (Biji Anggur)
Biji anggur (grape seed). Biji anggur dapat mencerahkan wajah dan membantu agar kulit wajah kekal cerah dan berseri. Disamping ianya dapat membantu untuk mengurangkan pembentukan jerawat di wajah.


Ianya di minum 1 paket sehari selepas sarapan. 

Cara pengambilannya:
Campurkan 1 paket ke dalam 1000ml - 150ml air suam. Goncang sehingga larut dan minum serta merta. Perlu di ingatkan, kena minum air kosong secukupnya supaya lengkap proses untuk membuang lemak degil tu. dengan lancar .

Ianya sangat membantu: PENGHALANG LEMAK DEGIL

  • Membakar lemak perut yang berlebihan dengan cepat
  • Menghalang serapan lemak secara semulajadi dari makanan harian anda. 
  • Menghalang nafsu makan
  • Buang toksin bahaya
  • Menambah tenaga


Bestkan! Alhamdulilah Sis dah minumnya selama 5 hari, dan nampak juga kesannya dalam pembuangan air besar, lancar dan 'banyak' di proses keluarnya hehehehe.
So korang, jangan lupa tau, untuk mencuba dan dapatkan produk KITA Beauties di semua Guardian Malaysia. Gunakan tanpa was-was.

Harga : RM28.80/10 paket per-box

Website : www.kitabeauties.com
Facebook : https://www.facebook.com/kitabeauties/
Instagram : https://www.instagram.com/kita_beauties/

Ianya HALAL &GMP diluluskan. Selamat digunakan.
Secara klinikal terbukti dapat memaksimumkan hasil.
Rasa seperti 100% buah semulajadi.
Super Health Brand Award.



P/S: Dengan anak Sis sekali sukakannya..ermm nak kena order lebih gamaknya ni..sedap rasa oren!

6 comments:

  1. Kalau serasi boleh diteruskan tu Sis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat masa ni serasi plak dengan perut kita @PC ...rasa dia pun shedap...

      Delete
  2. Replies
    1. Iyerr @Farah, sedap pulak tu airnya hehehehe

      Delete
  3. Boleh try nie..almaklum la..bnyk lemak2 lembu dh masuk dlm bdn nie..🤣🤣🤭🤭

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa try laaa @Suzie, memang akan membuang nanti tapi bukan cirit...

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.