WORDLESS WEDNESDAY - NASI AYAM GEPREK

WORDLESS WEDNESDAY - NASI AYAM GEPREK | PUNYALAH susah nak mencari Nasi Ayam Geprek yang sedap dan pedas, tapi alhamdulilah rezeki Sis, Sabtu lepas pusing-pusing Kota Masai terjumpa satu kedai makan ni dan terus singgah makan tengahari.

Nama sebenar kedainya maaflah Sis tak berapa ingat, yang ingat depannya ada bingsu bingso ke macamtu laa, tapi paling nak senang tuju, kedai makannya betul sebelah deret kedai 17th Street Cafe & Barber atau Aqilicious kepunyaan youtuber Aqil Zulkiflee. 

Review Sis, nasi gepreknya sedap, ayamnya rangup, yang penting sambal dia power gilerr.. sepinggan hanya RM14 hengget.. portion besar, puashati.. sangat-sangat sedap.. ada menu lain juga. 

Nasi Ayam Geprek

Nasi Ayam Geprek


P/S: Tak suka jenis nasinya kering kerung, yang ini panas dan lembut, sedap.. 

8 تعليقات

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Wah, tengok rupa sambal dah tahu sedap sangat, menyengat tu

    ردحذف
    الردود
    1. Tau takpe, puashati makan dengan gaul sambal tu Kak... pedas menyengat..

      حذف
  2. sama la..saya pun tak tertelan jenis nasi yang kering. saya suka masak nasi lembik sikit.

    ردحذف
    الردود
    1. Kann Yan, Sis putus selera kalau dapat nasi yang kering dan sejuk...

      حذف
  3. Minat sangat dengan nasi ayam geprek ni. Dekat kuantan ada satu kedai, Nasi Ayam Geprek Pak Gembus, sedap bebenornya. LH pula suka makan pedas. Yes memang nikmat lah tu

    ردحذف
    الردود
    1. Ooo ada ekkk, next time datang Kuantan nak cari laaa...baru je balik dari Kuantan ..

      حذف
  4. nampak pun dah tahu sedap kak, penuh sepinggan padan sangat dengan harga....
    bila dah jumpa yang kene selera memang kene repeat lagi nih

    ردحذف
    الردود
    1. Sangat Dana, puashati makan, sambal dia tu siap minta refill hehehehe

      حذف

إرسال تعليق

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment