LIRIK LAGU TENTANG SIANG, MALAM DAN ROMANTIS - AININA HASNUL ft EIDI TEMAN LELAKI

LIRIK LAGU TENTANG SIANG, MALAM DAN ROMANTIS - AININA HASNUL ft EIDI TEMAN LELAKI | TENANG, ribut jiwaaa... tengah healing ke tu Wakk... hehehee.. hari-hari duk berlegar lagu ni, tapi tak pernah sekali rasa nak dengar full lagunya, balik-balik nyanyi tang bait-bait 'tenangggg, ribut jiwaaaa' hahahahaha.. so apa yang tenang? apa yang ribut? tapi apa kena mengena tentang siang, malam dan romantis? Pernah korang fahamkan?... 

Lagu : Tentang Siang, Malam dan Romantis
Penyanyi : Ainina Hasnul ft Eidi Teman Lelaki

Lirik lagu Tentang Siang, Malam dan Romantis - Ainina Hasnul ft Eidi Teman Lelaki

Lirik lagu Tentang Siang, Malam dan Romantis - Ainina Hasnul ft Eidi Teman Lelaki

Tentang malam kurasakan
Pedih rasa bak selamanya
Tentang fikir tak terkata
Tiap masa temu titiknya

Ada kamu, selamat duniaku
Erat tanganku temani mimpimu

Tenang, ribut jiwa
Tiup awan minda
Dan bentangkan senja
Telantanglah tanya
Biar saksikan syurga
Walau masih di dunia

Langit tak selalu cerah, kadang tuk berserah
Hujan tanda ada brita untuk kita semua
Hm-hm-hm-mm

Tentang siang bertopengkan
Rasa sedih dengan senyuman

Ada kamu, selamat duniaku
Erat tanganku temani mimpimu

Tenang, ribut jiwa
Tiup awan minda
Dan bentangkan senja
Telantanglah tanya
Biar saksikan syurga
Walau masih di dunia

Tenang, ribut jiwa
Tiup awan minda
Dan bentangkan senja
Telantanglah tanya
Biar saksikan syurga
Walau masih di dunia

Langit tak selalu cerah, kadang tuk berserah
Hujan tanda ada brita untuk kita semua ... 



P/S: Tenanggggg... ribut jiwaaa... *dah macam sengau kalau sekali bunyi hahahahaha..

4 تعليقات

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Saya juga suka lagu ni yang cover rosak, seperti viral di TikTok hehe

    ردحذف
    الردود
    1. Kannn sumting yang menarik bila di dengar hahahaha

      حذف
  2. Hihihihi
    Ibu pun duk tau part "tenang ribut jiwa" tu je sis..

    ردحذف

إرسال تعليق

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment