WORDLESS WEDNESDAY - NASI KANDAR POKOK KETAPANG

WORDLESS WEDNESDAY - NASI KANDAR POKOK KETAPANG | KALAU dah sampai ke Penang, apalagi, jangan lupa dan jangan sesekali tidak mencuba Nasi Kandar. Merata sana sini semua jual Nasi Kandar. Tapi di sebabkan Sis stay di Teluk Bahang area Batu Feringgi, so anak kata kita cubalah Nasi Kandar Pokok Ketapang. 

Mulanya nak ke Nasi Kandar Hamidiah, sekali kuss semangattt... panjang gilerr beratur, so nak taknak okaylah makan di Nasi Kandar Pokok Ketapang aje la, lagipun tempatnya tak jauh dari Hamidiah tu, jalan kaki jer. Memasing beratur pilih lauk memasing, sekali sampai meja, haa amekkaww.. lupakan diet mu. Overall, memang sedap dan okaylah biasa-biasa ajer, sama macam Nasi Kandar As-Safa Bandar Seri Alam ni jer hahahaha.. 

Nasi Kandar Pokok Ketapang
38, Lorong Hutton, 10050 George Town, Pulau Pinang
Operation hours: 7am - 8pm Daily

Nasi Kandar Pokok Ketapang


P/S: Pelik ekk, memana restoran Nasi Kandar, memang beratur panjang, ermmmmm... 

14 تعليقات

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. الردود
    1. Kann Kak, sana sini, kat Johor pun sama beratoq panjang hahahaha

      حذف
  2. Sedapnya..lama tak makan nasi kandar

    ردحذف
    الردود
    1. Kannn, sesekali bolehlah Faizzah, kalau selalu, pengsannnn..

      حذف
  3. rugi ler jalan-jalan kena diet..hahahaha

    ردحذف
  4. Dah tak jadi wordless wednesday dah ni. hihi..Uishh nasi kandar camni mahu tersandar lepas makan.

    ردحذف
    الردود
    1. Hahahahaha terus panjang cakapnya ek bila nengok Nasi Kandar hahahahaha

      حذف
  5. kedai nasi kandar dan beratur memang tak dapat dipisahkan yek

    ردحذف
  6. Abang sepupu PC duduk Penang..boleh dikatakan kerap makan nasi kandar..dan setakat ni dia cakap belum pernah lagi datang jadi orang pertama..dan belum pernah tak beratur..hahahahah.

    ردحذف
    الردود
    1. Ada tanya tak Kak, yang beratur tu, orang dia ke atau orang luar ekk.. panjang gilerr beraturnya..

      حذف
  7. Sedapnya...lama dah teringin nasi kandar ni tapi rezeki tak sampai lagi

    ردحذف
    الردود
    1. Kannn, kalau di Johor dah banyak menjual Nasi Kandar ni..

      حذف

إرسال تعليق

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment