LIRIK LAGU PUTUS - NABILA RAZALI

LIRIK LAGU PUTUS - NABILA RAZALI | DAH kenapalah liriknya begitu sedih sekali dengan melodinya, alahaii Sis dengar pun sayu je rasa hati.. ‘Putus’, lagu baru Nabila Razali yang mana videonya sudah pun dimuat naik menerusi Youtube Nabila Razali Entertainment. Lagu Putus ini memiliki lirik dan melodi yang membuatkan korang tersentuh hati mendengarnya..

Artis : Nabila Razali
Komposer & lirik : Erwin Purnama & Nabila Razali 

Lirik Lagu Putus - Nabila Razali

Lirik Lagu Putus - Nabila Razali

verse :
Terluka hati
Saat kau mendustakan cinta
Teganya dirimu memperlakukan begini

Pedih rasaku tak tertahan sebak di dada
Ingin ku luakan tapi tak berdaya
 
pre-chorus :
Engkau diri di sampingnya
Senyum seakan bahagia
Tanpa memikirkan aku
Yang merenung dirimu
Jika kau ingin ku pergi
Biasa ku undurkan diri
Aku hanyalah sandaran cinta

chorus :
Jangan menangis lagi
Jangan bersedih lagi
Pujuk lah hati ku yang sendu resah, pilu
Biar ku pergi jua
Biar kau bahagia
Bersama dengan dia yang kau puja

bridge :
Cinta kau dan aku
Tak mungkin kembali
terputus sudah selamanya

pre-chorus :
Jika kau ingin ku pergi
Biasa ku undurkan diri
Aku hanyalah sandaran cinta

chorus :
Jangan menangis lagi
Jangan bersedih lagi
Pujuk lah hati ku yang sendu resah, pilu
Biar ku pergi jua
Biar kau bahagia
Bersama dengan dia yang kau puja



P/S: Lagu ni baru dengar malam tadi masa sebelum tidur.. cuma music dia agak slow, korang kena pakai earphone baru okay sikit dengar.. 

4 تعليقات

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

إرسال تعليق

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment

أحدث أقدم