Lin VS Ariani


Salam semua..

Selamat pagi hari rabu yg ceria, macammana hrni? panas? hujan? mendung? adeii kt JB ni dh berapa minggu ni panaz nya mencecah tahap ke otak, rasanya bagai nk pecah otak di btnya, lg pulak time keluar amik anak ke sekolah, mcm nk pitam di btnya, tp jgn mengeluh, hujan itu rahmat, panaz itu mgkin ada hidayahnya..
Alkisahnya, ko perasan x? muahahaha..skrg Lin dh mula pakai tudung, haaa tgk tu, ada yg dok gelak2 plk ye, x pe la, kowang gelak2 la ye, gerak hati ni dtg dr pemakaian waktu berkabung tu, Lin terus kan aje memakai tudung, ala bisa tegal biasa la nnti lama2 kan? so bila dh bertudung, satu tebiat Lin, mulalah nk beli tudung bru, bkn x de tudung, tp saje nk mencuba pakai tudung Ariani tu, semua kata selesa memakainya, so Lin pun nk test jgk le, nk di jdkan cite, bkn takat nk test selai 2lai, tp skli beli, memborong plk jdnya, klu boleh 1 color baju 1 lai tudung nk di padankan...ha ha ha
Eh eh so what? 'ada aku kesah?' bwekkkk... :p



P/S: 2-3hrni, tenet bt hal kt uma, kjp OK kjp2 KO..adeii parah betul le sakit jari ni..hu hu hu

6 comments:

  1. i like!! he he.. buzy tahap gaban ni.. ha ha

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.