APA ITU 'ARTERIOVENOUS MALFORMATION'?


Assalamualaikum wbt..

Just sharing dan copy & paste dari blog Bersama Mazidul

"Arteriovenous malformation. Ringkasnya, ada urat ekstra dalam kepala saya dan urat itu mengganggu fungi koordinasi otak. Urat itu ada dalam kepala sejak lahir tetapi tidak disedari. Sekarang ini sesekali saya tidak mampu mengawal pergerakan tangan kanan, selalu berasa sakit kepala," jelasnya.

Klik di sini, jika ingin mengetahui maklumat terperinci berhubung AVM

"Dear friends, I have AVM on my left brain. My treatment plan with CyberKnife which will cost RM41,820 were to start on Monday and the surgery on Wednesday but I would have to postpone it as my insurance is not a panel of Beacon Hospital. To make matter more upsetting, my insurance doesn't cover my ilness at all.Kepada pembaca tidak mengenali Kamal, klik di sini

Sesungguhnya cabaran hebat didepani oleh insan hebat. Allah hanya menurunkan cabaran kepada manusia mampu untuk mendepaninya kerana Allah itu adil.
Saya yakin kita semua mampu membantu penganalisis jenayah berpengalaman itu untuk terus berpeluang bercakap sehingga ke akhir hayatnya. Jangan biarkan bakat, ilmu dan semangatnya terkubur hanya kerana AVM.

Kepada rakan, sahabat, kenalan dan pembaca blog berhasrat membantu mengumpulkan wang lebih RM40,000 itu, sila hubungi Azmil Abdul Aziz di talian 013 63 666 73.

Sumbangan kita, banyak atau sedikit, InsyaAllah bakal meringankan beban ditanggungnya.

Cerita lanjut sila baca di SINI


P/S: Saya sangat suka cara dia bercakap dan senyum malu simpul mulutnya...Moga Allah terus berikan kesihatan yang baik untuknya..Aamiinnn2 comments:

  1. kenal dgn kamal affendi ni, kelakar orgnya walaupun bekerja sebagai penganalisis jenayah

    dulu dia selalu keluar dekat MHI kan sis, masa zaman2 wardina masih bertugas lagi... sekarang dah jarang2 nampak dia di kaca tv

    ReplyDelete
  2. suka dgr dia bercakap. abi pun pelik mcm mn kita boleh knl dia. hahaaa.. slalu kuar tv mmgla knl.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.