Thursday, November 01, 2012

NOVEMBER@SCORPIO

BY Sis Lin IN , No comments

Assalamualaikum wbt..

Hai oh hai! Hey you! Hai hello hai! Hai hai... :p
Rasa macam dah lama sangat tak update blog, jari pun naik kaku terkial2 mau klik mana nak buat post, maklum dan sedia maklum, tuan rumah ni ikut mood kalau nak update. Ntah le sejak2 ni nak update punya le liatnya, tapi still blogwalking sana sini baca entry kengkawan cuma tak komen aje, macam mana nak komen, sebab tak log in,hahahaha 
Pejam celik dah masuk bulan November(11), yeayyyyyyyyyyyy tak lama lagi naik lagi 1 angka, adeiii. Aapa ada pada angka, yang penting hati mau happy nanti yang tua jadi muda maaa. Tapi siyes cakap la, tahun ni memang rasa ketuaan sikit dari sebelum2nya, sebabnya umur lebih dari 35tahun tu dah tua sangat laaaaaaaa, sebelum ni perasan mudaa, hahahahaha
Pada yang lahir dan akan menyambut hari lahir bulan 11 ni, hepi besday 2U..tak kisahlah berapa haribulan yang penting dalam bulan November.. :)
Ada sapa2 yang nak potong kek sama2 kita tak? :p


Aku di usia 36tahun..mulaweiii kena sebut ke itu umur? hahahahahaha
Jutaan terima kasih pada Cik Mat Gebu , kenapa? Biarlah rahasia..





P/S: TQ mr.hubby, kaulah sumber inspirasi kecantikkan ku.. :)


0 Orang Komen:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..