Thursday, September 02, 2010

Wakenabeb Cikgu Linda

BY Sis Lin IN , 2 comments

Salam semua...

Dipendekkan cerita yg rasanya panjang jugak ni kang, hahaha selesai aje mjlis berbuka puasa bersama KAMIE tu selesai, Lin&Family, Retna,Shai,Kandryx dan juga Bro Ross semua sggh ke Jusco Bukit Indah nak cr barang utk besday Cikgu Linda tue, balik dr Jusco sggh rumah sat, hntr kete hubby, kitaorg naik 1 kete, terus hntr Kandryx dulu ke Sggh Selalu kat Danga tu, and then terus ke Bus Stand Larkin hntr Shai, pastu kitaorg ke Danga Bay minum air panas sambil sembang2, nsb jugak Secret Recipe tu bukak lagi, so dpt le kitaorg beli kek skli utk Cikgu Linda tu, sementara menunggu jam 12am tu kan kitaorg lepak le kat Danga tu..
Kitaorg gerak dlm jam 11.30pm menuju ke Kulai Jln Kasawari7, hehe mesti Kasawari & Cikgu Linda dah tido kot, dan mereka xkan dpt agak klu kitaorg buat surprise ni, sbb dh bgtau Kasawari, esok aje yg kita nak buat surprise utk Linda..hahahaha akhirnya menjadi jugak WAKENABEB kita....hahahahaha
Tak pasal2, dgn Kasawari skli terkena, keluar dgn sungguh seksi nya berkain pelikat, nsb baik x terlucut dek terkejut..hahahahaha amacam bro?? trajedi Ogos tu..hahahahaha


*Persiapan kek utk kejutan Cikgu Linda..hehehe sponsor by En.Sabar..Tq ye!


*Dialog pertama Kasawari.."Woii dah tido woii...sapa di luar tu oii.."
Kakakakah lawak sungguh, ingatkan suara En.Sabar dgn Bro Ross, rupanya sore Kasawari dr dlm rumah dok ketakutan ingtkan pencuri..kakakakakah


*Kasawari kata, Linda tgh tido, so owang lelaki x boleh terjah, kita owang pompuan aje yg masuk dlm bilik okay...terkejut Linda di buatnya, nak marah pun ada..hahahahahaha dia ingt Kasawari pakat dgn kita nak kenakan dia..hahahahahaha rupanya dua2 terkena beb..kekekekek


*Muka bru bangun tido tu, hehehe tp tetap tersenyum Puan Linda melihat lilin 3+1 menandakan 31thn sudah Cikgu Linda yek..:)


*Mengabdikan gambo bersama, makan kek skli bawak ke sahur, tido x sedar diri nak bangun sahur..hahahahaah
Hepi Besday skli lagi ye Cikgu Linda..:)




P/S: Lepas ni sapa plk la yg kena yek..tggu dan lihat..hahahaha *jgn aku lg skli dah ler..oh! tidakkk...


With Love

2 comments:

  1. lepas ni sape yg kena??? jeng jeng jeng.............

    ReplyDelete
  2. Retna: weii teng teng tengggggggg..

    Ret, ko punya blog, bg buang la itu geng blogger, aku x boleh masuk le, ada warning merah tu..huhuhuhu
    malas nak bukak IE lor..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..