Monday, October 25, 2010

TQ Kak Ina KL, Aku menang tempat ke-4..

BY Sis Lin IN , , 6 comments

Salam semua...

Yehaaaa...aku menang! aku menang! lalalala aduh tak sangka boleh menang ni, teruja sebab buat pertama kalinya ikut contest kat blog ni, dan tak sangka juga boleh menang walaupun tempat ke-4, syukur alhamdulilah...:)
Contest dianjurkan oleh Kak Ina KL, sapa yang tak kenal dia tu, memang femes di kalangan blogger chef ni, jadi untuk menghargai semua pembaca blog dia, Kak Ina adakan contest sempena hari raya yang lepas yang bertajuk  Contest-Gambar KenanganOpen House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka)  Kak Ina KL

Lin sekadar ingin mencuba nasib je, mana tau kan ada rezki dan untung nasib boleh menang, hadiah-hadiahnya pun lumayan.. 
Cari punya cari gambo, akhirnya Lin hantar juga penyertaan Lin,  


Dan harini Kak Ina dah umumkan pemenang-pemenang saguhatinya, pheww tunggu punya tunggu, berdebar-debar nak tau, akhirnya tak sangka penyertaan Lin menang tempat ke-4..
yeszaaaaaaaaa...teruja sehh buat pertama kali..huhuhu, jadi lepas ni boleh la mencuba-cuba contest yang lain pulak..:)



P/S: Terima kasih buat Kak Ina dan yang terlibat yang telah mengadili dan memilih Lin sebagai pemenang tempat ke-4 juga menganjurkan contest ni, tak lupa buat penaja hadiah-hadiah semua, lain kali ada lagi, boleh cuba lagi.. :)


With Love

6 comments:

  1. weii tahniah! tahniah! hehehe akhirnya penantian ko berjaya juga :p

    psstt pasni leh cuba contest lain plak kan :p

    ReplyDelete
  2. Retna: tq tq tq..aku pun x sangka boleh menang weii...hehe rezki rezki.. :)
    ye ye lepas ni leh cuba2 contest yg lain plk..tggu contest Kak NorZ plk.. :)

    ReplyDelete
  3. wahhh!! hepi la tu.. ati brbunga2 eik sis.. ptut la oeya tak dapat huk3 :)
    tahniah eaa sis..

    ReplyDelete
  4. chooooppp!! Sis nk tanye.. dlm foto tu yang tgh2 tu sape.. tak brape jelas fotonya tp bleh tau tak sape :)

    ReplyDelete
  5. Ohoeya:Terima kasih..mmg hepi sbb 1st time menang contest..hehehe :)

    ReplyDelete
  6. Ohoeya: hahaha...yg tgh2 tu? yg cun tu ke? hahaha Aduhh lawak2..itu Sis-Lin la...aiyooo..hahahaha
    Cuba tgk gambo profile ats tu, sama x?...maklum le tgh makan, agak gelojoh sikit..hahahahaha

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..