Welcome to Batam.

Assalamualaikum wbt..

Waktu entry ni keluar maybe Lin dalam perjalanan ke Pulau Batam, ala comfirm plan last minit malam tadi. Kebetulan Retna datang JB habiskan cuti tahun, so kita plan nak ke Batam 2Hari 1Malam..
Berangannya nak ke sana dah lama, tapi baru ni tercapai, ntah apa yang ada kat Batam tu pun tak tahu le..hehehehe..So kowang kena tunggu lah Lin balik ye baru boleh cerita..hehehe
*sori kalau ada member2 yang terasa sebab tak bagitau nak kesana, last minit plan nie, main redah aje..huhuhu







P/S: Nak beli sotong kering, ikan kering, udang kering, semuanya kering hahahaaaaaaaaaaaaaaa *kat JB banyak mr.hubby kata kekekeke :p


Welcome to Batam. Welcome to Batam. Reviewed by Sis Lin on Friday, December 30, 2011 Rating: 5

No comments:

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.