'Saya Perlukan Bantuan!' - BOB KUMAN (EKSKLUSIF)


Assalamualaikum wbt..

Mungkin ramai pembaca mengenali wajah di atas manakala sebilangan lagi barangkali terkeliru. Namun bagi penonton filem tempatan dan televisyen, personaliti di atas tentunya tidak asing kepada mereka.
Cuma wajahnya berbeza berbanding ketika dia menghiburkan ramai peminat sewaktu berkarya di pentas seni.


"Itu gambar saya, sewaktu dirawat di Hospital Tawakal Kuala Lumpur. Malam tahun 2011 semasa sesi penggambaran 'Jangan Pandang Belakang Congkak', siri televisyen, saya terjatuh di Hulu Langat, Selangor. Wahid Senario dan Lan Pet Pet antara saksi kejadian itu. Dalam keadaan pening, semput dan sakit, saya terpaksa memandu kereta sendiri ke hospital dan dibiarkan begitu sahaja. Masa keluar dari pusat rawatan itu, saya diberitahu, berhutang lebih kurang 7 ribu ringgit dengan hospital dan saya kena bayar sendiri. Itu saya tidak boleh terima. Penerbit tidak membantu sebab itu saya berasa kecil hati. Mujur selepas itu, dapat rezeki sikit dan saya menjelaskan sebahagian daripada caj hospital itu. Kini ada berbaki lebih tiga ribu enam ratus ringgit lagi," ujar Bob.
Tambah Bob, dia dirawat di hospital terbabit dalam tempoh lebih 2 minggu.


Anda prihatin? dan ingin tau kisah dan apa sebenarnya berlaku kepada Bob Kuman? ..
Ikuti kisah selanjutnya di SINI dan terbaru di SINI

P/S: Dia menghiburkan anda ketawa, ketika dia menangis? siapakah anda disisinya???..Renung2kan dan selamat beramal...4 comments:

  1. Sari Yusa: Huhuhu memang simpati atas apa yg terjadi padanya... ;(

    ReplyDelete
  2. Sedih kisah Bob Kuman ni :-(

    ReplyDelete
  3. Oh Oeya: Memang sedih dn simpati melihat keadaannya, itulah kan, dr tauladan kita jdkan peringatan utk diri kita di hari tua..menabung biar terlebih jgn terkurang..huhuhu

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.