Thursday, September 04, 2014

KEDAI ROTI BLOGGER BORAK KOSONG

BY Sis Lin IN , , 2 comments

Assalamualaikum wbt..

Ye blogger blog borak kosong Eddie Justin, kalau anda blogger mesti anda kenal dia kan, very low profile orangnya. Sekarang sudah ada kedai menjual dan membuat pelbagai roti hasil usahasama dia dan isterinya.




 Dan bermula kisah pertemuan Lin dengannya dan juga sekarang menjadi pelanggan tetap dia, apabila terbaca post status FB nya ternampak yang dia membantu wife dia bukak kedai roti, dan terbaca komen dari frennya, kedainya di kampung melayu, terus Lin tanya Kampung melayu kat mana, dan dia jawab kampung melayu Jalan Saudara..erkkk  itu jalan uma mak kitaa.hahahahahaha
Pertanyaan terus pertanyaan, memang betul, kesahnya kedainya betul2 laa sebelah rumah mak Lin..kekekeke..
Allahu kecil benar dunia ni kan, pusing sana pusing sini, kenal bermula di blog, bertegur hanya di FB, sekali Allah temukan dekat aje tempatnya..

Dan bagi sesiapa yang nak merasai hasil tangan dia dan isterinya juga anak2nya yang membantu, bole terus datang ke kedainya di Kampung Melayu. Kalau dah jumpa kedainya, jeling la sebelah kanan tu, tu le rumah mak Lin hahahahaha..
Ikhlas dari hati, memang rotinya gebu, lembut dan harga sangat berbaloi..ada pelbagai jenis roti, bole buat tempahan juga kalau nak.
Selamat maju Jaya buat incik Eddie dan isteri, moga terus bertambah rezkinya dan di beri kesihatan juga idea yang kreatif untuk menghasilkan pelbagai roti..


*Mari la singgah..hehehe (sebelah kanan tu le uma Mak kita) hahahaha





P/S: Dah jadi kemstian, tiap kali ke rumah mak mesti nak borong roti naik dia, memang mabeless!


2 comments:

  1. ako dah jeling2 dah tu umah sebelah tu ... ahahaha

    jeling jeling tapi takde plak anak bujang hahaha laarrikkkk :p

    ReplyDelete
  2. As salam, Kg Melayu di Jln Saudara. Kt JB ke? Sy Kg Melayu Jln Senang.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..