Friday, September 19, 2014

TAHNIAH KBBA..!

BY Sis Lin IN , , , 3 comments

Assalamualaikum wbt..

Pertama kali Lin nak ucap tahniah buat teraju utama iaitu Ben Ashaari. Nampaknya segala usaha dan cita2 juga impian beliau akhirnya berjaya juga sampai ke peringkat yang boleh di benggakan buat dirinya dan juga blogger2 semua.
Ye blogger bukan sembarang blogger, blogger bukan cakap dan tulis kosong, tapi cakap dan menulis semua membuahkan hasil, tahniah sekali lagi..
Juga tahniah buat semua supporters dan juga ahli2 Kelab Blogger Ben Ashaari (KBBA) yang memang Lin perhati banyak memberi dan mendorong juga bagi semangat, ibarat tulang belakang, berat sama di jinjing ringan sama di pikul, kerjasama bersama itulah yang paling penting sekali untuk lebih maju ke depan.

Lin asalnya mengenali Ben Ashaari ni dari blogger tersohor Mat Gebu, dan seterusnya mula berkenalan dengan blogger2 yang lain dan sehinggalah tertubuhnya KBBA ni, cuma sekarang Lin agak tak berapa rancak dan aktif di blog, mood kadang2 merundum, no idea dan macam2 lah *alasan*...tapi Lin selalu ikut perkembangan mereka kemana dan segala aktiviti yang mereka jalankan, kira sokong dari belakang la.

Duduk jauh? Susah nak follow? Tak tau cerita dan perkembangan?
Oh jangan risau jangan susah dan buat susah2, janji kowang ada internet saja, dan tentunya hengpong yang canggih le, kalau hengpong N3110 tu tak bole la ye..*betul apa*
Lin doakan moga KBBA terus mara dan maju selangkah ke depan dan akan terus melangkah langkah lagi hingga tahap yang lebih produktif, inovatif dan kreatif..*apa aku melalut ni ha* hahahahaha
Apa2 pun tahniah sekali lagi!
Kalau ada upacara perasmian, jangan lupe invite kita di sini..kekekeh

Jom follow KBBA di :-

KBBA instagram: @kelabbloggerbenashaari 
KBBA group facebook:  https://www.facebook.com/groups/KELABBLOGGERBA
Laman web rasmi KBBA: http://kelabbloggerbenashaari.com/



#kelabBLOGGERbenashaari






P/S: Saya blogger tenggelam timbul je...hehehe tapi vangga gituuuu! Ko haderr??? :p



3 comments:

  1. #KelabBloggerBenAshaari
    "Bukan Sekadar Blogger"

    ReplyDelete
  2. tang tenggelam timbul tu cam same je kita...heheh..tp kini bersemangat kembali....

    Salam Perkenalan

    jom singgah

    http://kisahpondokkecil.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Sama le jita..baru je join..dah bt blog 2012 tp br aktif bln lepas..huhu..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..