Tuesday, July 28, 2015

GARSA KITCHEN - HOMEMADE SANDWICH

BY Sis Lin IN No comments

Assalamualaikum wbt...


Aku tengok je dah telan telan air liur, lagikan pulak kalau dapat rasa, nikmatnyaaa..Sayangnya belum ada lagi di JB ni..
Aku terpanggil nak kasi promote dan share kat semua di sini bisness sandwich ni sebab salah satunya homemade, halal, dan sangat berkhasiat, ada yang kata 'alaa senang je buat, bole buat sendiri' haaa cer ko buat, ada ngajin ke ? Takkan ?, so inilah dia salah satu kerja makan yang mudah kalau tiba tiba rasa nak makan yang ringan ringan dan ringkas, tak susah korang wahtsapp, pilih menu, bagitau area mana, terus delivery or pick up dengan segera. 
Aku dapat tau ni pun dari IG dia Garsa Kitchen , sekali tengok, ermmm 
Ada macam macam pilihan rasa sandwich yang korang bole order, harga pun berpatutan, penghantaran pun laju dan dapat menunya pun di jamin fresh, itu yang best tuu...
Kalau kat JB ni ada, adaaa juga seminggu 2-3x aku ordernya hehehe...




Ini harga bagi setiap menu: (kalau nak tengok gambar menu menu tu, korang FOLLOW IG dia dan bole scroll semua di sana..

BEEFTASTIC
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)
.
CHICKSTER
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)
.
EGGXTRA-ORDINARY CHICKEN
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)
.
TUNA TURNER
L RM35 (24pcs)
M RM22 (12pcs)
.
EGGSTACY
L RM35 (24pcs)
M RM22 (12pcs)
.
TUNA ON FIRE
L RM35 (24pcs)
M RM25 (12pcs)
.
CHICKEN IN A BIKINI
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)
.
FIESTA (mixed sandwiches)
L RM45




Ini pesanan admin Garsa Kitchen :

Hello New Followers! .
Masih ramai yang tak tahu, Yang Garša Kitchen based di KL. Jadi deliveries di sekitar KL adalah HARI HARI ya. Hanye perlu whatsapp admin NAMA HP TIME DATE ADDRESS DAN ORDER.
Sebelum deliver, delivery boys akan call dulu for confirmation.
Jadi, siapa yang tinggal di KL dan area berdekatan, boleh sahaja whatsapp admin untuk Pre Order.. 
ANY DAY & ANYTIME! Paling lewat 2 jam sebelum tau!
Whatsapp/Call : 011-3291 6119

Jadi tunggu apa lagi ? Follow IG nya dan mulakan order korang !!
I is jeless okay!!!! huhuhuhu






P/S: Takpe, nanti aku turun KL, aku nak order dan rasa juga ! .. 



0 Orang Komen:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..