BAGAIMANA E-HAILING MEMBERIKAN FAEDAH KEPADA PELAJAR UNIVERSITI

Sis Lin
2
BAGAIMANA E-HAILING MEMBERIKAN FAEDAH KEPADA PELAJAR UNIVERSITI | Kehidupan sebagai pelajar universiti bukan sekadar kerja keras tetapi bagaimana untuk mencapai kejayaan dengan keseimbangan emosi, mereka harus mengetahui susunan jadual dan pengurusan masa. Dalam aspek lain, sokongan juga memainkan peranan yang besar, ia boleh didapati dalam beberapa aspek ketika di universiti seperti keluarga, rakan-rakan, kewangan, akademik, penginapan dan kemudahan. 

Pelajar universiti jua menggunakan perkhidmatan e-hailing untuk menyusun keperluan harian mereka, Maxim Malaysia sedia berkhidmat dengan pelbagai perkhidmatan yang boleh memberi manfaat kepada pelajar universiti.

Pelajar memerlukan sistem pengangkutan yang teratur bagi menghadirkan diri ke kelas, pergerakan di dalam kampus dan ke kafeteria. E-hailing merupakan salah satu inisiatif buat para pelajar kerana ianya lebih menjimatkan masa, selesa, dan Maxim Malaysia menawarkan harga yang berpatutan untuk mendapat akses melalui aplikasi. 

Bagaimana E- hailing Memberikan Faedah Kepada Pelajar Universiti

Pelajar boleh menghubungi rakan mereka untuk berkongsi perjalanan semasa menaiki Maxim, ini dapat membantu mengurangkan kesesakan lalu lintas sambil menghabiskan masa bersama dan menikmati perjalanan yang menyenangkan, lebih-lebih cara ini dapat menjimatkan wang apabila tambang boleh dikongsi bersama rakan. Penumpang hanya perlu menambah alamat kedua di penghantaran semasa membuat tempahan dan pemandu boleh menurunkan penumpang dengan satu perjalanan.

Tambahan juga, pelajar boleh memohon untuk kereta MPV atau yang lebih besar bagi perjalanan yang ingin berkongsi dengan rakan. Tempahan kenderaan MPV boleh dibuat melalui aplikasi serta periksa sama ada kereta tersebut tersedia di lokasi berdekatan.

Kelas berdasarkan jadual waktu yang ditetapkan oleh pihak universiti, kini pelajar boleh membuat tempahan awal melalui aplikasi Maxim dan mendapatkan perjalanan untuk menghadiri kelas tanpa perlu menunggu pemandu mencari. Pengguna hanya perlu memilih tarikh dan masa pilihan di bahagian pra-tempahan dan mendapatkan akses untuk menghubungi pemandu terus sebelum tarikh sebenar. Cara ini akan menjimatkan masa menunggu pemandu dan pelajar boleh tiba ke kelas tepat pada masanya.

Bagaimana E- hailing Memberikan Faedah Kepada Pelajar Universiti

Menghantar hadiah, penghantaran makanan, penyerahan dokumen dan pelbagai jenis penghantaran yang diperlukan di universiti. Bagi merealisasikan permintaan ini, aplikasi Maxim Malaysia amatlah sesuai untuk memudahkannya. Bukan itu sahaja, pembelian dan penghantaran Maxim mungkin membantu pelajar juga, kerana pelajar boleh meminta pemandu mendapatkan sesuatu dari kedai dan mengantarnya kepada mereka. 

Ia memberi manfaat baik kepada pelajar, mereka boleh mendapatkan semua perkhidmatan dengan hanya satu aplikasi dan menjadikan kehidupan universiti lebih senang dan sejahtera dengan Maxim Malaysia.

Selain itu, Maxim Malaysia membuka peluang kepada pelajar yang berminat untuk menyertai sebagai pemandu kerjasama. Peluang ini akan membantu pelajar universiti, graduan baru, pekerja sambilan dan mereka yang mencari pendapatan tambahan. Waktu bekerja adalah sangat fleksibel, atur perjalanan diikuti dengan garis masa anda sendiri dan dapatkan pendapatan tambahan setiap hari. 

Muat turun permohonan kami untuk pendaftaran sea.taxsee.pro/my/


P/S : Rasa macam lama juga tak naik perkhidmatan Grab atau Teksi.. ehhh masih ada ke Teksi?

Post a Comment

2Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Teksi ada lagi tp skrg org nyampah naik teksi sbb harga mencekik pastu sombong takmo htr certain2 tmpt..memilih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Di Johor ni macam lama aku tak nampak Teksi Ret.. ada lagi yaaa kat KL?

      Delete
Post a Comment

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !