PAKEJ PERCUTIAN MURAH KE PULAU BELITUNG BERSAMA MTN Getaways PTE.LTD.

11/27/2018 03:07:00 PM

PAKEJ PERCUTIAN MURAH KE PULAU BELITUNG BERSAMA MTN Getaways Pte.Ltd. | Ramai yang komen dan bertanya gambar-gambar percutian Sis ke Pulau Belitung di FaceBook dan Instagram. Memang betul, sangat cantik!! Tapi realitinya sukar nak di ungkapkan dengan nak menulis guna ayat, korang kena datang dan nikmatinya dengan mata sendiri barulah korang tau dan rasa keindahan sebenarnya Pulau Belitung .

Nanti Sis sharekan percutian Sis selama 4hari 3malam di Pulau Belitung tu ya. Tungguu..

Ni nak kongsi promosi terkini buat mereka yang tertanya-tanya pakej dari MTN Getaways ni. Memang berbaloi dan puashati! Murah dan hanya termurah bercuti bersama MTN Getaways ni. Tak caya korang surveylah memana, dapat tak harga dan pakej lebih murah dari ini.
Pakej dia tersedia semua kemudahan, penginapan dan makan selama korang bercuti dengan mereka.
Penjelasan dari guide tours sepanjang perjalanan pun sangat ramah dan mesra alam hahaha.
Takdelah rasa buhsan sepanjang perjalanan.

Mana nak dapat? Mana lagi kalau bukan di MTN Getaways Pte.Ltd. 

Untuk pakej harga RINGGIT MALAYSIA .
Untuk pakej harga SINGAPURA _ DOLLAR 

Korang boleh pilih mana satu pakej yang korang nak. Tapi Sis lebih sarankan korang amik pakej 4hari 3malam tu. Puashati keliling pulau. Jangan risau semuanya tersedia siap dalam pakej seperti di bawah ni. Ada apa-apa pertanyaan atau masaalah, boleh bawa bincang, harga kasih sayang peluk cium punya. Janji korang puashati!! 

Jom cuti sekolah ni korang bercuti ke sana bersama MTN Getaways Pte. Ltd. dengan harga promosi yang terkini! 
Hanya serendah RM899/pax [BUY 3 FREE 1]. 

Harga adalah termasuk dengan:

- Tiket pergi balik (Garuda Airlines) 
- Penginapan (Green Tropical Village)
- Makan selama 3D2N (Sarapan, Makan Tengah hari & Malam)
- Kenderaan beserta guide tour (berhawa dingin). 
- Ground Package (lebih dari 10 tempat menarik di lawati termasuk snorkling) .

Jangan lepaskan peluang terhebat ini . Booking slot korang cepat ! 
Servis tip top, Tours Guide yang friendly dan makanannya selama 4hr 3mlm semua sedap-sedap (boleh gemuk duduk di Pulau)

✈Travel period to End of December.

Hubungi no +65 8531 3381 atau 
Email admin@mtngetaways.com untuk pertanyaan lanjut .

Website: 

Instagram: @mtngetaways_ 







P/S: Pulau Belitung adalah pulau yang ke-4 tercantik di Indonesia. Dan lebih di kenali sebagai negeri Laskar Pelangi. Juga tempat pengambaran drama Remy Ishak - Kekasih Paksa Rela tu haa..hehehe nantilah Sis kongsikan gambar-gambar dan ceritanya sepanjang bercuti di sana yer. sabar ya..


26 Comments

  1. Dah lama x tgk drama melayu heheh... So sila kasi update cecepat ye percutian awak ni heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, tajuk dan isi sikit dah ada dalam draft, tapi nak karang dan masuk gambar tu belum lagi @Retna hahaha tungguuu..

      Delete
  2. Bestnya... Jom sis belanja saya pegi pulau belitung

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jommm @Julia, ada rezeki insyaAllah sampai la tu nanti ...

      Delete
  3. aduhaiii syoknya dapat ke sini sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn sangat indah Pulau Belitung, pestime juga Sis jalan dan keliling Pulau @Hernee ..

      Delete
  4. Wahhh... Yg cete paksa rela tu kat sini eh. .. Nak pegi2x!!

    ReplyDelete
  5. harge promo mmg ok..InsyaAllah klo de rezeki boleh g sana..Boleh la berromantik mcm cite kekasih paksa rela..😍😍😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu @Suziana, memang murah, kawan-kawan ramai survey memang murah yang MTN ni haaaa

      Delete
  6. bestnya sis.. nak ikut jugakkkk...

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum lin...bestnya kalau dpt pi mkn angin mcm ni...tengok pemandangan cantik.kat negeri org...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Mama @Mazull..
      Kann Maaa, rasa macam tak nak balik haritu ...

      Delete
  8. menarilahhhh dan terus tertawa...walau dunia tak seindah syurga...bersykurlah pada yang kuasa..cinta kita di duniaaaaa....selamanya....oppsss ternyanyiii pulakkk....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kemain ko @Farahain dah sesiap hint-hint yaaa ko...kan @Sunah hahahaha

      Delete
    2. @Sunah, dan dann dah ada Laskar Pelangi laa di Sakura dot com hahahaha

      Delete
    3. Hahahaha @Sunah hahahah lepas ni masuk pulak lagu kekasih paksa rela tu hahahaha

      Delete
  9. wow..best tengok pakej dari MTN ni..jom bercuti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada rezeki jom bercuti ke sana @Rohaida .. :)

      Delete
  10. Menarik pakej dia..boleh la masukkan dalam wishlist ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa @Amanda, puashati ikut pakej yang di sediakan..

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com