Nak lawan kete Dir

Salam semua...
Ha ha..gelak2 ye Dir...ye le tu..hampeh!! tipah tertipu!tipah tertipu! tu la dia kwn2 kan,bagai nk rak kita nk tggu kete si Dir tu,ropanye kete control...muahahaha....x pe le,jnji kete le tu,ada ke dia kate x brani nk lawan dia,ha tu dia kete control mini ank Lin tu,bkn je mini kecik tau,hrga boleh tahan, power pun ok tu...yg ni mmg hubby Lin sayang na tu,dia dgn ank Lin tu yg dok layan,tp bab benda2 kete ni Lin x tau ler..ha klu hubby lin iye,ckp la cite kete,mula kang dia je yg berckp..keh3...ape2 aje le si Dir tu,tgk sampai Lin pun update kete control kanak2 nih..muahahaha,nnti kn di Air Terjun Dir,kita racing ok...keh3
:snow32:


P/S:Maaf x boleh test drive ye..ada tanggal semua body tuh....keh3
Nak lawan kete Dir Nak lawan kete Dir Reviewed by Sis Lin on Wednesday, December 24, 2008 Rating: 5

2 comments:

  1. alahai.. comel sgt la amat punye.. ade masuk celah toyota chaser tu kang.. hehe

    ReplyDelete
  2. cntk kete mainan ni...
    nk curik...
    bole?...
    hehe..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.