LC Catering lagi..best!!!!


Salam semua...

Ni sambungan cite kisah Raya ke-3 siang nye td..
Mlm nye tu Lin bwk anak2 sedara Hubby ke LC Catering mkn Nasi Ayam Penyet, Lin je mkn western, saje nak test, boleh tahan power steak dia..best!!!
Waktu kitaorg dtg tu, kebetulan tauke Restoran tu ada, so dpt le anak2 kecik tu duit raya tp yg hairan jd bahan gelak sampai nak terkucil tu, si anak Lin,Yana tu boleh dpt duit raya, yg lain2 tak dpt..hahahahaha ingat si Yana tu kanak2 ke..muahahahahaha..adeiii sakit pewut gelak2 mlm tu...
Selesai makan, semua balaik mcm ulaq salin kulit..hahahahaha




P/S: Nasi Penyet Nasi Serai, nak tau rasanya, pi le try..hehehehe


LC Catering lagi..best!!!! LC Catering lagi..best!!!! Reviewed by Sis Lin on Friday, September 25, 2009 Rating: 5

1 comment:

  1. ni mesti return balik hari tu buka tak puas kot makan.. he he

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.