JOM BANTU "SHELTER KASSEH"!


Assalamualaikum wbt..


Shelter Kasseh adalah shelter yang beroperasi 100% dari derma orang ramai. Hasil dari derma orang ramai inilah kami gunakan utk membeli makanan dan ubat-ubatan. Kucing-kucing shelter makan makanan kering (kibbles) atau makanan basah dalam tin. Jika anda ingin menderma makanan kering atau makanan basah, kami amat berbesar hati utk menerimanya. Kami terima apa jua jenis jenama makanan kucing untuk shelter kami. Jika anda ingin menderma shelter kami makanan kucing basah atau kering, anda boleh private message (pm) kami. Anda juga boleh serahkan kepada volunteer kami yang berada disekitar Johor Bahru.
Shelter Kasseh yang terletak di JB adalah 100% bergantung kepada sumbangan orang ramai. 

Shelter KaSSeH sangat memerlukan bantuan anda semua. Bantuan dari segi kewangan boleh disalurkan ke akaun semasa persatuan WIRA FANS CLUB bagi memudahkan proses audit setiap tahun. Selain itu sumbangan berbentuk makanan, supplement, keperluan kucing & surat khabar lama, tisu tandas & lain-lain lagi boleh juga diberikan. sumbangan barangan boleh deal terus dengan open group ini.

Akaun Semasa Shelter KaSSeH :
MAYBANK (Malaysia)
Persatuan Pengkasihan Haiwan Terbiar JB
No akaun : 5513-3353-1549
Email : wira20112012@gmail.com
Penerima : Shelter KaSSeH
Hubungi: 017-7615242
Cantik tak gmbr2 yg tergantung ni? Ni gambar2 kucing yg di sponsor di Shelter Kasseh. Kalau anda tak sponsor kucing, anda boleh mrnyumbang ke shelter ini. Sumbangan walaupun RM1 pun amat bermakna utk kucing2 di shelter ini. Kalau tak nak sumbangan dalam bentuk wang, anda boleh sumbang dgn memberi wetfood, selain itu boleh derma surat khabar lama, pasir kucing dan apa2 barang yg berkaitan utk kucing ke shelter kami. Shelter ini beroperasi 100% dari hasil sumbangan anda semua.

Text dan gambar C&P dari FaceBook Wira Fans Club 

P/S: Anda buat anda dapat...TQ ..No comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.