Saturday, April 09, 2011

BIla aku lapar..ganassss

BY Sis Lin IN , 6 comments

Assalamualaikum wbt..

Hujan oh hujan kenapa engkau turun, macam mana aku tak turun, katak panggil aku..*sambung le sendiri*..
Bila dah hujan, perut mulalah lapar, bila bukak Fb sana sini cerita makan, bukak blog sana sini update respi, arghhhh bertambah2 lagi buat Lin laparrrr...
Tapi nasib baik ada penyelamat, hehehehehe. Walaupun tadi kat jemputan Yassin Lin dah bedal dan sental macam2, tapi tu petang, ni dah malam, hujan pulak tu, mesti le lapar kan kan kan?..
Tadi chat dengan si Ady tu, dia sibuk cakap nak makan ikan pekasam le, ubi rebus le..arghhhh bikin panasss jek ler, mana mau cari malam2 nie?..tapi jengg jengg jengg..tengokkkkkkkk jangan kata ikan pekasam! bapak tulang 'gear box' aku bedalll..hahahahahahaha


Sup Gearbox, pemberian dari 'kawan' sempena balas tupperware Lin kepadanya dan di balasnya dengan sup yang enak dan lazat juga memang kalau makan terus masuk 'free gear' punyalahh!...hahahahaha
Cari2 roti xde pulak, nak makan nasik, ermmm fikir 2-3x..last2 makan gitu ajo pun sodappp!..nasib juga anak2 tadi tak habiskan, kalau tak, Lin datang rumah 'kawan' tu bawak tupperware mintak 2 ketul lagi..hahahahahaha
Terima kasih awak....kenyanggg sudah! Blurpppp alhamdulilah....syukur...
Psttt awak, nanti mintak respi ye..sedap ler....slurpppp



P/S: Buat baik dibalas baik, buat jahat? sendiri mahu ingat lahhhh!....

With Love

6 comments:

  1. tu dia....
    awat daku kalau makan2...badan naik berkilo2....?

    Apa rahsia sis lin nie!!!, jawab2....

    ReplyDelete
  2. Ayu: hahahaha...ishhhh sekarang ni sis tgh x diet tau! tapi dh 2 week dok 1hr 2x pi jogging...hehehehe takut tumbesan membesar...kekekeke

    Ayu, rahsianya xde..tapi utamakan pemakanan yg seimbang..'makan byk tp dlm kuantiti sedikit'..hehehehe

    ReplyDelete
  3. alhamdudillah..rezeki tu dapat sup gearbox...
    sedapppnya...

    ReplyDelete
  4. Mas: betul tu Mas..rezki di hari Sabtu..alhamdulilah...

    ReplyDelete
  5. syukur-syukur.. lin dah mintak resepi kat kawan die.. heheh.. ade channnn mokcik pulakk dpt mkn free.. kui3..
    psssttt! lin.. bile nak wat?! ngeeee...

    ReplyDelete
  6. Oh Oeya: heheh alhamdulilah...

    erkkkk nak buat? tggu raya korban le byk tulang...lalalalala

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..