DULU, KINI dan SELAMANYA

Assalamualaikum wbt...

Warna kegemaran saya selain PURPLE adalah MERAH. Dan darah yang mengalir dalam diri saya warnanya adalah MERAH. Bunga kebangsaan rakyat Malaysia juga warnanya MERAH
Bendera Malaysia juga jalurnya warna MERAH. Tanda keamanan lalu lintas pada lampu isyarat diam berhenti memberi laluan pada kenderaan lain juga warnanya MERAH. Dan warna aura orang yang berani, gagah perkasa juga warna MERAH.



MERAH ke warna PURPLE ke, kita 1 Malaysia maaaaaaa ;p
Gambar dan kisah MERAH di SINI





P/S: Hurmm kalau lepas entry ni ada pihak yang tak suka sebab cite MERAH ni, takpe saya faham, dalam entry ni pun saya tak kata apa2 punnnnn...kan kannnn.?


DULU, KINI dan SELAMANYA DULU, KINI dan SELAMANYA Reviewed by Sis Lin on Saturday, May 12, 2012 Rating: 5

2 comments:

  1. eh..saya pun suka merah la..

    jelas kat blog saya yang warna merah dan sikit-sikit pink tu..

    :)

    ReplyDelete
  2. salam kenal dan dofollow sini

    akak pun suka merah dan suka juga purple.. sama lah kita??? tapi merah purple dan pink memang warna kegemaran perempuan kann..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.