LIRIK LAGU LIP LAP RAYA - DATO' SRI SITI NURHALIZA

LIRIK LAGU LIP LAP RAYA - DATO' SRI SITI NURHALIZA | SETELAH sekian lama Dato'Sri Siti Nurhaliza takde keluarkan lagu raya, akhirnya tahun ni ada sebuah lagu baru khas hari raya yang berjudul Lip Lap Raya. Memang sesuai laa lagu ni kan, tahun ni mesti lip lap raya di semua rumah.. sesilap satu badan juga lip lap raya hehehehe.. 

Lagu dia simple gilerr, muziknya pun cool ajaa.. korang dengarlah yaa sesambil baking biskut raya tu..

Lagu & Lirik:
Ajay Amai (Faithful Publishing)
Glow Rush (Faithful Publishing)
Karim Karam (Faithful Publishing)
Mike Chan (Faithful Publishing)

Lirik Lagu Lip Lap Raya - Dato' Sri Siti Nurhaliza

Lirik Lagu Lip Lap Raya - Dato' Sri Siti Nurhaliza

Verse 1:
Malam takbir bergema Semua insan gembira 
Meraikan hari yang mulia
Ayah dan juga bonda 
Berlinang air mata
Menyambut pulang anak tercinta

Chorus:
Rai Hari Raya
Bermaaf-maafan semua 
Ampun salah silap
Lip lap lip lap Hari Raya

Rai Hari Raya
Pakai baju raya sama Cahaya gemerlap
Lip lap lip lap Selamat Hari Raya

Verse 2:
Indah dapat balik beraya semula hoi 
Bagai dejavu saling memaafkan 
Setiap tahun tetap raikan bersama 
Mari kita Raya Raya

Chorus Bridge:
Lip lap lip lap x2
Selamat hari raya
Lip lap lip lap x2
Selamat hari raya



P/S: Meriah dah lagu raya sana sini... kan kan.. dah mood raya ke tu?.. 

10 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

  1. Lagu raya. Mercun. Dah di mana-mana sis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn janganlah ada berita yang buruk pasal mercun ni..

      Delete
  2. Saya suka bila dia sebut.. 'hoi' 🤩

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha yerrr siap hafal bila time HOI tu Nonnn hahahaha

      Delete
  3. Replies
    1. Always kann.. macam tak di mamah usia suara dia..

      Delete
  4. Dari dulu sampai sekarang suara dia tak berubah, memang best. Tapi masih tak boleh lawan lagu raya klasik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn memang macam mana pun lagu raya juga yang feel raya..

      Delete
  5. Lagu raya ni best. Dapatlah feel suasana raya tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa sekarang dah duk dengar lagu ni jerrr

      Delete

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging.

Post a Comment