Tuesday, June 08, 2010

Danga Beach Club punya cite..

BY Sis Lin IN 1 comment

Salam semua...

Setelah berhempas pulas menjerit di kotak jerit selama 4jam, kitaorg pun keluar dlm jam 6pm terus balik rumah, sbbnya malam anak Lin,Amat ada kelas latihan taekwondo di Dewan Spastik, tp waktu pergi tumpang dgn kawan dulu, dlm pkl 9pm bru Lin keluar ke sana amik Amat, col Kasawari kot2 dia nak join, tp dia 'byk keje' nak di buat dgn Linda dulu, so kitaorg gi dulu, dia menyusul kemudian, nak siapkan keje yg byk tertunggak, hahahaha *Linda bru blk kursus 3hr*
So Lin dr Dewan Spastik sana, terus ke Danga Bay saje bwk anak2 melepek melepak di Danga Beach Club, sampai sana alangkah terkejutnya ternampak seorg penyanyi dr kumpulan Danga Beach Club, yg dulu dikenali dgn 'mamat tabla atau mamat gendang' tu, kenal mcm x kenal, dok pandang2 jeling2 je dr jauh, oh! rupanya mmg betul le dia tuh,..hahahahahahha waktu tu dia bru abs mengoreng lagu rock kapak..hehehehehe dlm pada tu, Kasawari pun tiba, apalagi, seisi sain autograf bermula la, wah ramai peminat rupanya penyanyi tu,*berbaju ijo* tu...kekekeke glamer sehhh kalahkan aku dh tuh..hahahahaha



*yg berbaju hijau tu le..lelaki misteri idaman seantero malaya...sapa lag klu bukan..S.H.A.I.Z.H.A.R.
*apsal gambar aku nampak gumuk yek? huhuhuhuhuhu x suke x suke,byk mkn tongkeng kot..kakakakah


*Dulu mamat gendang dan mamat tabla, sekarang mamat gitar je yg tggal..hehehehe



P/S: Kisah sebenar di sebalik 1001 kisah..hanya S.H.A.I.Z.H.A.R yg mampu merungkai di sebalik...'ada aku kisah?' hahahahahaha



With Love

1 comment:

  1. dah over 3 years kot tak lepak kat beach club nie..lepak memalam sambil layan band..seronok...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..