Horeee dah start cuti..RELAXX


Salam semua...

Huarghhh ngantuknya mata pagi2 ni, tp dh nak masuk lunch hour dh kan,hehehe bukannya apa, hrni le baru start nak mula2 bangun tido lambat, pagi subuh selalu bangun terus nak siapkan anak2 gi sekolah, tp hrni dh masuk cuti sekolah penggal ke-2 selama 2minggu so klu bangun subuh tu boleh la sambung tido balik,kekekeke..
Hurmm ada lagi ke kowang kat sini? ye la mgkin ada yg dh balik kg, ada yg dh pergi holiday, dan ada yg tgh siap2 nak pi jemputan kawin, psstt musim cuti sekolah ni mmg dh jd le musim mengawan,hehehehe sama naik dgn musim kucing jgk..kikikiki
Lin? ermm belum plan apa2 lagi, sbb nya hubby masih lagi kt Trengganu nie, keje x abs2 dia, buzi memanjang..huhuhu so tak boleh nak janji apa2 dgn anak2, balik2 kang gi mana aje,sini sana situ je ler, apa nak buat, dh tggungjawab, Lin sebagai isteri pun kena la faham walaupun hati berbuku jek..huahuahua
Ok le..Lin nak ucapkan Selamat Bercuti dan Holiday buat semua, semuga kowang selamat pergi dan selamat sampai, pesanan untuk anak2 tu, jgn ingat cuti sekolah, buku pun cuti yek, kena baca dan ulangkaji, sbbnya anak2 Lin still periksa lagi naik cuti nie..huhuhuhu
Pstt *iklan ini di taja oleh Bread Marker*..hahahahah layannnz CMG jgn mare...:p


*Yg ni respi roti benggali CMG, tp Lin bt dlm loyang, sodappp makan panas2,liciin..


*yg ni plk respi ramuan sosej CMG jugak tp Lin bt dlm loyang jgk,hahaha malas Lin nak pintal,sosej tu abs nak2 taburnya atas tu, dh mcm duit syiling skli tgk..huhuhu janji sodap..kekekeke



P/S: Yg belum masuk roti marble dgn roti kentang..hahaha *CMG kata Lin kena sawan roti..hahahahaha sabo je le aku tau!..


With Love

2 comments:

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.