Saje tunjuk,ada yg berkenan?





Salam semua..

Ishh ini bukan blog antik2 atau blog engris cottage ke atau jualan online ke..ni saje je td dok mengemas kotak2 kat belakang tu, dok terpandang semua koleksi rose Lin nie, kenapa dalam kotak? hurmm sbbnya hubby tak suke dok memaku kat dinding, ntah le nape, kang katanya dok berlobang sana berlobang sini..huhuhuhu
Dulu semua Lin gantung, tu baru separuh, masih banyak dlm kotak, ada sebahgain Lin bt hadiah present je kat kawan, ni original Vantage tau, harga mahal sikit, tanya le sapa2 yg pengumpul Vantage,mmg harga brg2nya mahal2 semua..huhuhuhu
Dok fikir2 mana nak letak nie, kang hantar uma mak,hurmm abs pecah dek dgn cucu2 nya main, mmg tak boleh ltk brg uma mak Lin tu, satu2 pasu bunga, cawan,pinggan semua abs pecah..huhuhuhu
Takpe bt masa ni Lin simpan dulu, agak2 dh takde tempat nnti, Lin bkk 'garage sale' ek..hahahahahaa


P/S: Ermm nak tanya kawan Lin,Juhara tu, dia berminat x bende nie..hehehehehe


With Love

2 comments:

  1. akak buat gallery la khas untuk barang2 antik. mesti menarik. hehe. :D

    ReplyDelete
  2. ingat masuk blog che mat gebu tadi.. :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.