Sunday, September 11, 2011

Anyhow, Anywhere, Anytime..

BY Sis Lin IN 12 comments

Assalamualaikum wbt...

Waaa kowang dah tau? dah rasa? Lin baru je tau semalam, dan baru je rasa semalam, sedapppp! Wafer Banana dari Gardenia yang terbaru yang lembut, sedap dan mudah di bawa kemana saja..promote pulak..hehehe
Dah macam2 keluaran Gardenia sekarang ni kan, dulu Lin suka sangat dengan roti coklat kismis tu, sampai sekarang itulah menu roti berdiet Lin, tapi tak diet2 juga..hahahaha mana nak diet, owang makan 2-3 keping, kita makan dekat setengah bantal! kakakakakah
Kalau kat tempat kowang tak tau la kalau dah ada atau kowang yang tak perasan, kalau dah ada cer cuba kowang try, kenyang juga makannya, sebab satu paket tu ada 2 keping, harga?? ermm tak perasan pulak sebab semalam beli sekali kira dengan barang2 Lin belanja tu, nanti Lin tanya ek..:p
Haa apalagi..pi le kedai cer tanya ada tak jual wafer ni..heheheheh


*Mood yang sangat tak best! anak tekak sakit yang amat sakit sekarang, suara hilang, bukan serak lagi, terus hilang, nak angkat call pun tak boleh. Air asam dah minum, ubat batuk dah telan, apalagi???? Nak cari air teh bunga kang....adeiiiiii banyak openhouse lagi nieeeeeee...





P/S: Sudah mula rindu sama mr.hubby...... :((


12 comments:

  1. sedap ek lin. an ada nampak. x ingat plak harganya. x brani beli. keke. mkn gitu aja bakar dulu? ;P letak ice cream. aummmm!! hahaha

    ReplyDelete
  2. Nik Nurehan: Sdapp Ann...makan gitu terus sbb dh ada rasa pisang..klu nak panaskan dlm micro letak le cheese ke apa ke..panas lg sedap kot....

    dgn eskremmm pun cedap ekkkk..yummmm try la Ann beli...:)

    ReplyDelete
  3. mcm sedap je sis....leh sediakan breakfast si kecik pagi2 dgn ni je..senang

    ReplyDelete
  4. LadyD: Yup senang dan mudah..klu ada micro panaskan dn sapu dgn mentega atau cheese lagi sedappppp!

    ReplyDelete
  5. owh. nati nk cuba beli ;P x best an cari leh suh abiskan. haha

    ReplyDelete
  6. oh maiiiiiiiiiii..baru ye ni??? macam sedap!!!

    eh, mr.hubby pi mana??

    ReplyDelete
  7. Nik Nurehan: Hehehe mesti ada kat kedai2 runcit tu Ann.. :)

    ReplyDelete
  8. Lin,
    uisshhhh byk no minum ais la tuh.. so pasni klu g open hse minta air suam je...

    eh eh hubby ko g mana ek?
    keje mana lak kali ni?

    ReplyDelete
  9. Sunah: Yepp shedapppp! lembut dan gebu'sssss..hehehe

    Mr.hubby pi outstation dah seminggu..dr Melaka ke Trengganu..huhuhuhu

    ReplyDelete
  10. Retna: Asis jgn ckp le..mmg asyik minum jek...habis segan nak mintak air panasss...air suam tak moh..:p

    Abg aku gi OS..dr Melaka ke Trengganu..huhuhu dah seminggu tak de.. :((

    ReplyDelete
  11. Oh Oeya: Cer try cer try..shedappppp!

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..