WORDLESS WEDNESDAY - PELUANG BERGAMBAR DENGAN ARTIS

#WordlessWednesday











P/S: Korang kenal tak mereka-mereka tu semua? Ye betul! Penyanyi Nash dan Abon (gambar pertama), Herman Tino (gambar kedua) dan juga penyanyi Man Bai (gambar akhir). Malam KONSERT tu memang ramai artis-artis baru dan juga lama buat persembahan, termasuk Dato Siti Nurhaliza, tapi waktu dah tamat siaran live tu, memasing semua dah masuk dalam sampai tak nampak muka keluar dah hahahaa, cumalah mereka-mereka ini yang sporting dan keluar bergambar bersama peminat yang masih ada lagi, termasuklah kami. Kempunan nak bergambar dengan JayJay huhuhu.
*Abaikanlah muka Sis yang dah letih dan berminyak tu, lupa nak touch-up hahahaha. 


12 comments:

  1. Replies
    1. Kannn Kak @Seri, tapi kita faham, popular kan, kenalah appoinment hehehehe

      Delete
  2. Untung ar ada kawan retis hehehe.. awat x nmpk muka sis lin mlm tu eh??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha engko kena tengok ulangan dan tengok dari mula @Retna, muka aku masuk dua kali masa mula-mula start jer hahahaha

      Delete
  3. wah..dia pun dah macam retis aku tengok...tok ti takde ke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakakakah, Tok Ti ada @Rohaida, tapi kat belakang hahahaha...

      Delete
  4. Best kan bergambar dgn artis hehe..mcm adik beradik je semua :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best @Elih, hajat di hati nak bergambar dengan JayJay tapi tak kesampaian hehehee...adik badik lain mak lain pak hahahaha

      Delete
  5. bergambo sebelah sis pun dah rasaa macam bergambo sebelah retisss..hahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kah! Apakah! Engko pandai amik hati Sis ko ye @Farahain, sayang ko juta-juta hahahaha

      Delete
  6. memang nampak penat betul muka sis..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyooo @Sunah..dari pagi bawa ke malam aktivitinya..esok rest tido sampai terlajak adeiiii

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.