SUSU UHT FARM FRESH - SIS SUKA CAFE LATTE, SEDAP!

SUSU UHT FARM FRESH - SIS SUKA CAFE LATTE, SEDAP! | Korang minum susu tak? Susu apa pilihan korang buat masa ni? Memang banyak terdapat di pasaran susu segar sekarang tapi hati-hati juga dalam memilih susu untuk di minum atau di berikan kepada anak untuk di minum. Bukannya apa, dah nama pun susu, mestilah kita nak yang berkualiti, khasiat yang bagus juga kualiti terjamin fresh, betul tak? .

Sis bukan pengemar susu, lagi-lagi kalau kata susu putih, hehehehe. tapi at least Sis masih lagi nak atau boleh minum susu tapi sudah di olah dan di campur dengan perasa lain, contohnya: susu uht farrm fresh ni, Sis suka akan susu yang berperisa latte tu hehehe. Dah memang pun Sis #coffeelover, so makanya sudah tentu yang rasa kopi jadi pilihan Sis hehehe. 

Sis #coffeelover makanya latte menjadi kesukaan sentiasa. Ianya tak berapa manis dan rasa kopinya sangat kaw.

Nak puaskan hati nak bagi anak-anak minum sampai puas, haaa secarton Omak ko beli anak oii. hahaha. 

Susu UHT Farm Fresh menggunakan 100% dari susu fresh dan bukannya dari susu tepung yang sering digunakan oleh produk lain


• Mempunyai khasiat (nutritional fact) yang hampir sama dengan susu segar (Fresh Milik).

• Bungkusan produk yang kemas, cantik dan mudah dibawa ke mana-mana.

• Farm Fresh mempunyai 6 variasi perisa untuk susu UHT iaitu Kurma, Coklat,  Café latte, Yogurt Strawberry, Yogurt Mixberry, dan Yogurt Mangga

• Cara penyimpanan yang mudah kerana tidak perlu disimpan di peti sejuk. Elakkan penyimpanan dari tekena direct sunlight dan di tempat yang panas.


Yang area Pasir Gudang, kalau nak dapatkan susu uht farm fresh terus ke rumah korang, boleh wahtsapp terus Puan As www.wasap.my/60137715128

Susunya pun boleh mix perisa. Whatsapp order dan tunggu,  tau-tau dah depan rumah je hehehe. 






P/S: Kemain suka anak bujang dan si kakak , bila tau esbox penuh dengan susu hahahaha. Peminat susu tegar, kecuali yang no2 tu haa, sebab tu le tulang rapuh 'slip disc' hahahaha. :p


SUSU UHT FARM FRESH - SIS SUKA CAFE LATTE, SEDAP! SUSU UHT FARM FRESH - SIS SUKA CAFE LATTE, SEDAP! Reviewed by Sis Lin on Friday, December 28, 2018 Rating: 5

14 comments:

  1. Aha kitrg pun slalu order ramai2 banyak2.. ada kt area umh ako ninjgk.. tp dh lm xbeli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn @Retna, order banyak lebih jimat rasanya, lagi kalau dah memang ramai umatnya dalam rumah hehehehe...

      Delete
  2. susu farm fresh mmg sedap..klo nk lagi sedap amik yg fresh milk..tapi xleh simpan kat luar la..kne simpan dlm peti sejuk..susu yg menjadi pilihan suzie fresh milk cafe latte..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul @Suziana, sebab tu Sis suka beli yang kecik ni haa, sekali minum habis terus, kalau yang besar, kadang sampai lupa nak habiskan terperuk dalam esbox hahahaha

      Delete
  3. kita suka susu kurma..farm fresh memang best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita yang Kurma tu kurang sikit rasanya @Hernee, entah tekak Sis ko tak boleh terima hahahaha

      Delete
  4. Susu farm fresh ni mmg sedap.. Kita suka kurma ngn latte ni.. Yogurt dia pun sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalaaa, kita suka yang cafe latte @Rohaida, dah memang peminat kopi kann hehehe

      Delete
  5. susu suggestion doktor juga ni. sekarton sis beli ye. puas minum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn kebetulan anak-anak semua ada @Mar, so amik je le sekarton..rezeki anak-anak..

      Delete
  6. Kita pun suka susu ni sis. Sedap sgt 😍

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Kannn, sekarang pun nak beli senang, kat Petronas pun ada kan @Mia..

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.