WORDLESS WEDNESDAY - DONGDAEMUN NIGHT MARKET

#WordlessWednesday 










P/S: Hehehe jangan mare aaaa, Sis sesaja je up #throwback balik gambar Korea ni, sebabnya harini facebook #throwback balik gambar-gambar percutian ke Korea dua tahun lepas, makanya saja aje Sis kasi up kat sini hehehehe. Tiberrr rindu pulak nak bercuti ke Korea musim sejuk. Memang suhu sejuk beku tapi seronoknya tu berjalan, kadang sejuk pun dah tak kesah hehehehe. Kena pulak time sejuk dapat makan menu macam ni, lagi leee bertambah seleranya..kann  @anakomak6 kannn.  Jommm kita ke Korea yokkk!! ..


WORDLESS WEDNESDAY - DONGDAEMUN NIGHT MARKET WORDLESS WEDNESDAY - DONGDAEMUN NIGHT MARKET Reviewed by Sis Lin on Wednesday, December 26, 2018 Rating: 5

8 comments:

  1. wow...sedap tak sis? entah bilalah dapat pergi korea. tunggu pencen nanti aci tak? tu pun kalau kesihatan mengizinkan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat sedap @Julia, sebab tu terus buat #trowback hehehehe...tunggu pencen baru ke sana aci jee, sebab Korea takkan pindah memana pun hehehehe

      Delete
  2. Replies
    1. Kannnn kat FB le ni dia #throwback pulak @Amanda huhuhu

      Delete
  3. tak pernah lagi pergi ke korea.... weee...teringin sangat nak merasa musim sejuk. mesti rasa nak terkencing2 je. hahhaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. One day nanti akan sampai le tu @Farahain, jom le kita menabung hehehehe

      Delete
  4. bilaaa la nak pi korea dengan sis ni..ekekkeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha jom menabung ayam @Sunah, nanti boleh pergi pakej backpackers jimat hehehehe

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.