Aku Pinky????


Salam semua...
Jangan tukar siaran, ini bukan kesilapan teknikal, mmg Lin tu le, cuma tkr stail ala2 'Pinky Girl' gitu..eeeee sesuai ke? ada nmpk ala2 sweet 17teen ke?wakakakakah..
Saje je kasi upload gmbr dlm suasana moody pink, tp itu tidak le bermakna Lin beralih arah, no no no no, Lin tetap dgn Purple ok?..jgn mareeee..
Macam org x betul je amik gambar sendiri td, hahahaha, dok senyum2 kambing dlm kete tu td, nasib le ada 'Aril' & 'Thye' tu dok bg mood..hahahahaha..


P/S: Ermm dh x de keje le ni, kluar masuk gambar sendri...'ada aku kisah'..keh3x

Aku Pinky???? Aku Pinky???? Reviewed by Sis Lin on Friday, May 22, 2009 Rating: 5

3 comments:

  1. sweet nyer linn...!!
    hikhikk..

    ReplyDelete
  2. kak..
    apaki bj ape pun cantek..
    sweet gitu...:)

    ReplyDelete
  3. 2 kali tengok dah macam pink panther dah.. wa ka ka... cuma takder ekor jer.. larikkk!!

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.