Kaki Kritik Kawin!


Salam semua....
'Selamat Pengantin Baru bt Adlin & Emelda'
Semuga kekal bahagia ke anak cucu..Amin..
Ermmm..Tgk 3K tu tajuk!! hebat sehhh!! sapa x kenal si A&A tu..kira2 dh sama standard dgn Poul Moss tu dh, kalau komen dia, menanah telinga beb dengar tp kalau dia puji, dok sengih sampai ke telinga korang, so hrni selamat la di ijab kabul mereka berdua, x dpt Lin bayangkan mcm ne rupe senyuman dn keletah dia ats pelamin, ye le dia tu x leh cover line kalau bt lawak kan?..ni lagi le jumpa ramai org jumpa ramai peminat, kang ada je aksi2 terlampau dia kang,hahahahaha.
Ok le, esok korang baca je le kt paper ke majalah sendri, korang br le en3 sendiri, ni pun Lin tangkap muat gambar kt blog kawan tu..hahahaha..



P/S: Mesti si Akim AF7 tu bt konsert 'free' kt keje kawin Adlin tu..hahahahaha


2 comments:

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.